Sunnuntai

Pääsin pitkästä aikaa eilen keskustaan, hommaamaan isänpäivälahjaa :) Tai enemmänkin värkkejä siihen, teemme siis pirpanan kans isännälle yhdessä lahjan :) siitä enemmän kuulette sitte isänpäivän jälkeen sillä Nikokin joskus kurkkii tätä mun blogia nii en halua että se lahja sitte paljastuis täältä etukäteen :D

Meinas kyllä paniikki iskeä kun tajusin että eihän Tiimari ole edes sunnuntaisin auki! :D Pitäis vissiin aina varmistaa netistä aukiolo ajat ennenko lähtee mihinkää :D No onneks Anttila pelasti ja siellä oli kaikki tarvittava :)
Neitille ettin ristiäisiin jotain söpöstely ballerinoja, sellaset löysinkin lopulta KappAhl: sta, mutta ne meneekin suoraan myyntiin takaisin, en nimittäin yhtään miettinyt kuinka ne sopii asun kanssa kun olivat niin helluset, pirpanan asussa kun ei ole kuin vaaleanpunaista ja valkoista, menin sitten ja ostin MUSTAT ballerinat. Joo musta sopii kaiken kanssa mutta ne oli jotenkin niin outside noin vaaleiden sävyjen kanssa :D Ja nyt sitten metsästän uusia, ja ei poka mistään löydy, h&m jos tilaa niin saatavuus on vasta ristiäisten jälkeen, ja paikan päälläkään ei ollut kokoja..Huoh.
Apteekista myös hain sen maidonsakeuttajan ja nyt ei olla puklattu kuin muutamasti, ja tänä aamuna tietenkin mun olalle ihanat haisevat oksut <3

Neiti sai myös patterit tuohon sen sitteriin, eli nyt se taas väriseetäriseeeeörisööö yms. :D no neiti tykkää, se on pääasia :DD pirpana sai myös lisää tutteja kun ne jotenki aina hukkuu jonnekkin?:DD
Niin joo ostin mä neidille myös uuden unirievun kun Ernesti (neidin toinen riepu) oli siis oikeeseti niin hassunruman yökön näkönen niin oli pakko saada uus, ja housutki neidille tarttu mun matkaan =)
Ittellekki sitte illalla tilasin vaatteita, siis koska viimeks oisin hommannu ittelleni täysin uusia vaattetia,no enpä muista :D Ehkäpä nyt siis ansaitsin vähä shoppailla ittellenikin jotain?

Nykyään myös illat on pelkkää takkuamista, pienellä on niin väsy muttei malta nukkua niin ei neiti jaksa muuta kuin huuutaa, no onneksi tärinäsitteri pelasti! :D siihen neiti sitten loppujenlopuksi 1 aikaan yöllä nukahti :)



Mulla on muuten ongelma, mitä ostan OMALLE isilleni isänpäivälahjaksi? en keksi siiis mitään :dd
ehdotuksia?:)


 Kuviaa;
Veikeenä
Viidakkkovekara :D


''Mee ppois''

Uudet ballerinat
Neiti näki vissiin unia zombeista :D Ja siis nukku kädet tollalailla varmaan tunnin :D


Näin meillä kissa valtaa puolet sohvasta 



Tässä siis Ernesti :DD




2 kommenttia

  1. En kyllä itekään tiedä mitä tolle isukille hankkia :O

    Liityin lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itte teetin isille paidan tekstillä:) jes, kiva saada aina teitä lukijoita lisää :))!

      Poista

Kiitos kommentista!