Lenssu


Jadelle on viime yönä iskeny kunnon räkätauti. Neiti krohisee ja räkää saa olla pyyhkimässä koko ajan.
Sen kyllä huomaa tosi hyvin ettei Jade oo täysin kunnossa, koko päivän on vaan nukkunut, 2 kertaa on ollu kunnolla hereillä ja nekin vain n. tunnin pätkät. Tottakai on syömäänkin heränny, vaikkei ruokakaan oikein kunnolla maistu tukkoisuuden takia, pääasia että syö edes jotain. Toivottavasti menee nopeesti ohi.
Onneks ei sentää kuumetta oo ollut. Mut raukka pieni ku herää vähän väliä itkemään kun limaa valuu kurkkuun ja sitä sitten säikähtää.

Saa nähdä miten yö sitten menee kun Jade on koko päivän nukkunu, tai sitte on vaan niin uuvuksissa että nukkuu yölläkin kiltisti. Huomenna meillä on tosiaan Jaden 2kk neuvola ja sinne pitäis jaksaa herätä ajoissa, tai no normaalisti me kyllä herätään sen verran ajoissa että tuskin edes herätystä tarvis, mutta varmuuden vuoks sekin on hyvä olla, ettei oltais aina myöhässä joka paikasta.

Raukka ihan uupunut

4 kommenttia

 1. Voi raukka pientä. Toivottavasti paranee pian. Voimahali teille sinne <3

  VastaaPoista
 2. Voi, toivottavasti paranee pian! Noin pienet ei vissiin osaa vielä hengittää suun kautta, joten on tärkeää pitää nenä auki. Keittosuolatippoja nenään ja varmana oot imeny tyhjäksi, sängyn päädyn kohotus ja sipulia sängyn viereen. Hyvä että teillä on neuvola niin voi vähän yleiskuntoa katsoa samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tänään neiti ei onneks enään oo ollu niin tukkonen, mitä eilen oli. Joo nenän kautta raukka yrittäny hengittää ja kauhee krohina vaan kuuluu, jep oon imutellu sillä vauvojen nenä jutulla, josta tulee kauhee huuto heti kun sen laittaakaan edes nenän lähelle, mutta parempi toisen varmaan on olla kun on nenä auki ja henkeä saa paremmin vaikka se imuttelu vähä pistää kiukuttamaan toista :D Nyt kun neiti parani jotenkuten, niin itte saan kärsiä tästä..

   Poista

Kiitos kommentista!