mietimietimieti..

En oikeesti millään keksi mitään kirjotettavaa vaikka kuinka miettisin.
Päivät meillä on jotenkin niin vaan samanlaisia ettei niistä jaksa aina kirjottaa :D

hmmp,, niiin no meillä nukuttiin keskiviikko-torstai välisenä yönä 8h!!!!! putkeen, siis eikä mikä unelma! :D Neiti meni nukkumaan puol 12 ja syömään herättiin puoli 8 aamulla :)) ylös noustiin sitten 10 aikoihin :)
Viime yö ei kuitenkaan ihan yhtä unelmaa ollutkaan, neiti kun heräs puol 3 syömään, joo ihan normaalia, mutta sitten päättikin ruokailun jälkeen että nyt haluaa leikkiä ja öristellä meidän kanssa :DD nukkumaan sitten päästiin 4 jälkeen aamulla, sitten taas herättiin reilu 3 tunnin jälkeen syömään, siitä taas normaalisti syötiin 2 tunnin välein niinkun aina, muutamaa poikkeus kertaa lukuun ottamatta :D No eiköhän tää tästä pian tasotu.
Mutta kun kyllä neiti päivisin voi nukkua melkein sen 5 tuntia putkeen, niin ei ihmekkään jos yöllä ei väsytä..


Taas muuten neiti on alkanut puklailemaan enempi, vaikka meillä on maidonsakeuttaja käytössä.. Enää ei oikeen keksi mitä tehdä, ei kai auta muu kuin odottaa sen pari kuukautta että sais ruveta kiinteitä antamaan jos se sitten sillä vaikka helpottuis.

Nojoo, saa siiis laittaa postaus toiveita tulemaan, mun pää vaan lyö nyt niin tyhjää :D


6 kommenttia

 1. Tosta puklailusta, ni teijän neiti siis ilmeisesti syö pullosta? Onks teillä normi pullo vai anti-colic? :) Jajaja, koita pienentää vähän kerta annosta, koska ainaki jos on tosi nopee syömäri, ni sit se vauva vaan hotkasee sen maitonsa, ja vatsa ei kerkii siihen mukaan, että millon on täys ja sit ylimääräset tietty tulee pukluna ulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on siis käytössä Mam -anti-colic pullot, ei tua neiti osaa muista pulloista juodakkaan kun niissä se reikä on siellä ylhäällä :DD oon yrittäny pienentää kerta annoksia, pitää hetken väliä ja antaa lisää mutta ei tunnu auttavan. Hotkia tua kyllä osaa, mutta sitäkään ei enään pysty tuan maidon sakeuttajan vuoksitehdä niin en sitten tiedä missä vika kun aluksi toimi ihan hyvin :D Kai tua on vaan jotenki tosi puklailevaa tyyppiä :D
   Kiitos kumminkin neuvoista, vaikka me kaikkea ollaanki jo koitettu :)!

   Poista
  2. noh, jotkut vaan puklaa paljon! :D Munki poika puklas koko ajan! :D Mut mä kyl imetin ja multa tuli maitoa ihan järjettömiä määriä ja suihkuumalla.... :D

   Poista
  3. totta :D hah eikä :DD Meillä neiti alotti puklailun juuri kun 2vko neuvola käynnillä ehdin neuvolatädille sanoa että neiti ei puklaile ollenkaan :D

   Poista
 2. Sait muuten uuden lukijan, itellä 16.9. syntyny poika niin kiva seurata miten muilla menee suht saman ikästen kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva juttu! :) totta, ittekki tykkään lukea paljo sellasten blogeja jossa suht saman ikästä porukkaa jne. :)

   Poista

Kiitos kommentista!