Neuvola kuulumiset

Nyt on Jaden 2kk neuvolasta kotiuduttu ja ajattelin nyt tässä samantien ruveta kirjottamaan neuvola postausta kun Jade nukkuu.

Jade nukkui tosi sikeesti kun mentiin neuvolaan, mutta sitten vasta riemu raikaskin kun neuvola täti väkisin herätti neidin, Jade huusi siis koko sen reilu puoli tuntia mitä me siellä oltiin.. No kyllä itteäkin kiukuttais kun ois oikeen makosat unet kesken ja joku riisuis sut alasti kylmälle pöydälle ja siirtelis jatkuvasti paikasta toiseen. Jade sai myös sen rotavirus rokotteen, ilmeestä päätellen ei tainnu olla kovin hyvää. Mut mä en kyllä tienny et vanhemmat voi saada siitä ittelleen vattataudin ensimmäisen viikon aikana paskavaipan vaihdon yhteydessä :o Vähä kyllä ahdistaa ja pelottaa jos semmonen iskis päälle nyt si tommosesta.

Mitat saatiin kuitenkin otettua;
Suluissa 1kk mitat.

Painoa löytyi: 5075g     (4165g)
Pituutta oli: 54.4cm       (51.1cm)
Päänympärys: 38.5cm   (36.8cm)

Neiti kasvaa siis ihan hyvin:)


Otin neuvolassa myös puheeksi sen, että epäilen Jadella olevan jonkin sortin refluksia.
Jade nimittäin puklailee vähän väliä aivan hirveitä määriä, ei väliä onko maidonsakeuttaja käytössä vai ei. Se on myös ehkä syy siihen miksi syö niin usein,, kurkkua polttaa eikä siihen muu auta kun syöminen.. No saatiin onneks lääkärille aika ensviikon tiistaiksi, toivottavasti sielä selviäis sitte vähän paremmin tai sais jotain lääkettä yms. :)

Flunssasta vielä sen verran, että Jade ei oo läheskään enään yhtä tukkonen kun eilen, ja hyvä niin. Tosin tua räkätauti on nyt sitten iskeny muhun, ja siihen päälle niin ihanaakin ihanempi kurkkukipu.. Hope so että mullakin menis nopeesti ohi tää.

3 kommenttia

Kiitos kommentista!