Lauantai

Lauantai aamu alkoi taas mitä parhaiten, mikäään! ei siis mikään onnistunut ollenkaan.Jade ilmaisi huudollaan 7 jälkeen, että on hereillä. Eipä siinä muu auttanu ku nousta ylös kattelemaan lastenohjelmia niinkun joka aamu, joskus jopa harmittaa kun jää Transformers näkemättä, kun on sen joka
aamu tottunut katsomaan. 
Ensimmäinen asia joka meni pieleen oli se, etten saanut banaanin kuoria auki ja jouduin saksilla leikkelemään sitä, no ei siinä vielä mitään mutta se, että syötin neidin, röyhtäytin ja laskin sen mun uuden pöllö viltin päälle ja tottakai Jade päättää vetää suoraan syöksy oksut siihen peitolle ja ittensä päälle. Tässä kohtaa teki mieli vain sanoa pari rumaa sanaa, mutta nielin kiukun. Vaihdettiin kakkavaippa ja käytiin pesemässä puklut pois. Nostan Jaden kylvystä, käärin pyyhkeeseen ja pröööt... Ihanat oranssit paskat juuri ostetulla turkoosilla vessan matolla <3 Siinä vaiheessa teki jo mieli kirota tämä Lauantai alimpaan helvettiin. No Jade Nikolle ja sitte vaan kiukussa pesemään pyykkiä. + Kaiken kruunaa se, että oon saanu kämpän siivottua ja sitte ravistelen sellasta raikastinta että sitä tuoksua tulis enemmän ja sitte yllätys se hajooo mun käsiin ja se helvetin mönjä sieltä sisältä lentää ympäri vessan lattiaa...


Loppu päivä onki menny sitte vähän paremmin.
Mun vanhemmat kävi täällä kattomas Jadea ja tottakai vähän meitäki, samalla ne toi mun valkosen mini joulukuusen! Koristeet vaan on hukassa (Y)
Iskä myös vähän lupaili että joulupukki vois tuoda mulle läppärin joululahjaks ;)

Tässä reilu tunti taaksepäin patistin Nikonkin hakemaan meille vähän sipsiä, jos vaikka kateltas telkkua yhessa kun neiti nukkuu, jos nyt nukkuu.. Taas nimittäin ollaan palattu niihin ihaniin ''herätään 2-3h välein syömään'' Jippii. No aina ei voi voittaa..


Näin letkeenä Jade veteli tänä aamuna päikkäreitä. Isin tyttö <35 kommenttia

 1. Miten se voi nukkua noin paljon :D kumpa omaki nukkus, siitä tosin voi vaa haaveilla ku useimmite huonot yöt ja yhet 3-4h päikkärit on aika vakio täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah no riippuu mikä on kenellekkin hyvin :D mulle noi 2 tunnin heräilyt on kyllä vähä liikaa :D Kun välillä Jade nukku jopa sen 4-5h putkeenkin, mutta sen taidon neiti onki vissiin jo unohtanu.. Päivisin täälä nukutaan 1-2h pätkiä :) Mutta kyllä se väsymys aika pitkälti rupee painamaan kun neiti nukahtaa yö unille 12-02 aikaan ja herää 7 aamulla.

   Poista
 2. Voi mikä päivä! :D

  Nukutatko päikkäreitä vaunuissa pihalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus joo, mutta ei se paljo Jaden nukkumista pidennä :D Arkisin ei oikein ehi nukuttaa vaunuissa, koska sillon ku Jade menee aamupäivä päikkäreille niin sillon nukun minäkin ja Nikohan on koulussa niin pelkään etten sitte heräis jos se itkis siellä vaunuissa, ja sitte kun Niko tulee koulusta niin yleensä mennään johonki niin ei neiti sillonkaan pääse vaunuihin nukkumaan. Eli yleensä viikonloppusin sitte nukkuu parvekkeella :) tottakai käyn vaunuttelemas ulkonaki että sillon saa myös nukkua vaunuissa. Musta ois kyl tosi kiva jos ois ees yhet päikkärit mitkä tyttö nukkuis ulkona :)

   Poista
  2. Meillä nimittäin vaikutti tosi paljon yöunien pituuteen ja laatuun! :) Meidän poika on 11pv vanhempi teidän tyttöä. Meillä nukutaan 2 pitkät päikkärit (3h) pihalla: ennen yöunia ja sit 1. päikkärit. Yöuni on pidentyny huimasti! Nukkuu 22.30/23.30-09.30/10.00 ja herää vaan kerran syömään siinä 6-7.30 aikoihin jonka jälkeen jatkaa unia :)

   Tsemppiä, toivottavasti sieläkin yöunet pidentyy! :)

   Poista

Kiitos kommentista!