Ristiäiset

<3

Tänään me vitettiin neidin ristiäisiä!
 Pirpana sai nyt siis ihan oikean nimen;

Jade Alexandra Amalia

Tätä mieltä neiti oli näköjään ristiäisistä :D

Ristiäiset meni todella hyvin, tyttö oli koko kastetilaisuuden hereillä, mutta silti tosi kiltisti eikä itkenyt ollenkaan :) Prutkutteli vaan siinä omassa rauhassaan.

Me pidettiin ristiäiset Vanhan Vaasan pappilassa, koska ei meidän 57 neliöiseen kaksioon ois mahtunut vähän reilua neljääkymmentä henkeä. Aluks pelkäsin että kuinka porukka mahtuu tonnekkaan paikkaan, mutta onneks mahtu tosi hyvin eikä ollu ollenkaa liia ahdasta,huh. Oli myös tosi kiva nähä että mun ja Nikon suku tuli hyvin toimeen keskenään, ennenhän ne ei siis oo päässy oikeen tekemisiin missään.

Meinaa kyllä jalat olla vähä kipiät kun 10cm koroilla kipitelly siellä paikasta toiseen, vähän niinku neitiki siirty sylistä syliin vähän väliä :D
On jotenki ihanaa että nää on nyt ohi, jes! ei tarvi stressata mistään... Paitti pian onki jo 1v. synttäreitten aika ;) hah no ei vielä, mutta aika menee oikeesti niin nopeeta ettei meinaa edes itte pysyä perässä.

Näiden kuvien laadut vaan on mitä on kun isi ei oikeen vissii tajunnu käyttää salamaa :D Oi odotan että päästään kattomaan telkusta nää ristiäiset :). Nikon veli siis kuvas koko kaste tapahtuman.
Jade sai myös paljon lahjoja;

Kuva-albumeita,
Suojelusenkeli -kaulakorun,
Rannekorun
2 sormusta,
2 fleece peittoa
Vaatteita, (mm. ihana tonttupuku jouluksi!)
Ruokailuvälineitä,
Rahaa,
Semmosen albumi jutun mihin saa sitten nimen ja syntymämitat + vauvan kuvan.(en nyt muista tän jutun oikeeta nimee, joten tämmönen selitys saa kelvata)
 Lelujakin tuli muutama

Niin ja tietysti lähes miljoona korttia ;D


Meinaa olla hieman outoa puhua tytöstä nimellä, kun aiemmin hän on ollu vaan ''Vauva'', ''neiti'' tai ''pirpana''..Koska jos oltais ruvettu käyttämään nimeä aiemmin niin ois ollu riski et sen ois sitte möläyttäny jossai kylässä ja sitte ne ois kuullu sen etukäteen mikä ei ois tullu kuuloonkaan ;D
No eiköhän tähän totu että meidän vauva on jo niin ''iso'', että omaa jo nimen!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!