Sotkua

Raskauden aikana musta tuli esiin uus piirre, siivous hulluus!
Juoksin siis vähä väliä ympäri kämppää ettimässä sotkua että saisin siivota, joo siis tykkäsin oikeesti siitä että sain siivota :D Ennen taas minä ja siivous oltiin pahimmat viholliset.HAH.

Jos Nikolle valitin että kun tämä ei siivoa sotkujaan niin vastaus raukalta aina oli että kun ei hän ehi mitään siivota kun mä oon sen jo tehny.

No tää hulluus on jatkunu raskauden jälkeenki, ehkä se on iha hyvä juttu että halun pitää kämpän siistinä, voipahan vieraat tulla viidenkin minuutin varotus ajalla kylään.

Sunnuntaina kummiskin täälä oli täys kaaos, vaikka ei oltu edes kotona.. Ristiäisten jälkeen vaan me kaikki oltiin niin poikki että tavarat jäi miten sattui, no maanantaina kyrpi se sotku sitte otti päähän ja kunnolla. Eipä eilen muuta sitten oikeestaa tullu tehtyäkään kun siivoamista,, ja kyllähän me reippaasti vietiin kelaan paperit, käytiin kaupasta, hain postista wc:n uuden ''sisustuksen'' ja hankin ittelleni uudet e-pillerit :D 

Ton reippailun kunniaksi ansaitsinki eilen pari kuppia limsaa;) Täälä en oo tainnu mainitakkaan että ollaan oltu Nikonkans reilu viikko täysin herkkulakossa, ei siis mitään herkkuja,limsoja,energiajuomia,mäkkimättöö yms. Ihan vaan terveellistä kotiruokaa. Ja kaiken tän kruunaa se että mä oon vaan lihonu! ei voi ymmärtää :D Mutta tosta ehkä syytän niitä vanhoja pillereitä..

No niin aattelin kummiski laittaa teille pari kuvaa meidän sunnuntaisesta kaaoksesta, ja muutenkin vähä näätte millasessa kopissa me asutaan :D


                                             OLOHUONE


Jade & tv


                                                                        KEITTIÖ


                                                                MAKUUHUONE                                                                            WC

3 kommenttia

  1. Hehheh.. eihän tuola ollu vielä edes kaaos, kun vertaa millainen oli sun sotkunen huone ja kaaos minkä jätit jälkeesi muihinkin huoneisiin , kun asuit kotona. ;D Oon ylpee teistä. ( Muutenkin, kuin siivous innon takia :)) ) Hieno uus kylppäri. :)

    VastaaPoista
  2. Aiheen ohi kysymys, mistä tuo suihkuverho on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!