Isänpäivä nro.1.

Nikon isän isänpäivää me vietettiin siis jo tänään Laihialla ja sitten sunnuntaina me mennään mun porukoille viettämään isänpäivää.
Yö meni taas hyvin 2 heräämisellä ja nousin neidin kanssa 11 ylös ja ylläriylläri rupesin taas siivoomaan.Tein myös paapoille isänpäivälahjat siinä samalla kun neiti nukkui ekoja päikkäreitä ja Niko oli myös edelleen yöunillaan joten mulla ei muuta ollutkaan kun aikaa:) Meidän iseille? isille? nojoo kumminki molemmille paapoille on myös tilattu viikon alussa toiset lahjat mut harmi ettei ne nyt sit ehtiny tulla, eli ne annetaan nyt sit vähän myöhässä luultavasti ens viikolla, no ei se mitään. Tein lahjaksi siis taikataikinasta taulun, siitä voinkin myöhemmin tehdä ihan oman postauksen.
Kun lähettiin sitten sinne Laihialle niin samalla kävin minimanista hakemassa kehykset ja oli sitten kiva autossa yrittää tapella senkanssa kun se oli liian iso että se taulu vain kolisi ja liikku siellä joka suuntaan, no olin viisas ja ängin sen taulun ja kehyksen välin täyteen korvatulppia ! :DD No niilläpä se ainaski pysy paikoillaan.
Nikon isä tykkäs lahjasta kyllä ihan hirmusesti! Ja hyvä niiin.
Oi en kyllä muistanutkaan että kinkku voi olla niin hyvää, siellä sitä siis syötiin ja juotiin kakkukahvit..Joulukinkkua odotellessa. Kinkkua tarttui myös mukaan tänne meillekkin;)
Neiti oli mummulassa myös n.4 tuntia syömättä eikä kiukuttu juuri ollenkaan vaikka oltiinki hereillä, ihana!

Outoa että neiti on nyt parina päivänä mennyt yö unille ''jo'' 10 aikoihin kun yleensä ei voinut ajatellakkaan ennen 12 nukahtamista. Nytkin neiti on tuhissut tuola sängyssään jo tunnin:)
Vahtii kun siivoon


Tuli muuten mieleen kun moni on mulle sanonut että kuvissa neiti näyttää niin isolta vaikka oikeasti on niin pieni, mutta vertailua kokoon niin tua body joka on neidin päällä on kokoa 50cm eli siis kaikki 50cm vaatteet menee edelleen neidin päälle vaikka ikää on kohta 2kk :D eli ei tua mikään kovin suuri ole vaikka pulska onkin ;)

Tämmönen siitä siis tuli:)


3 kommenttia

  1. Oi mäki oon halunnu tehä tollasen taulun ! Mistä oot ostanu toi juttu että saa tehtyä kädestä ja jaloista kuvan? :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö ookki ihana :D tein ton ''taikinan'' itte :) ei tarvi ku 3dl jauhoja, 1,5dl suolaa & vettä ja tadaa se on valmis :D sitte vaan pitää läntätä se litteeks ja painaa käsi siihen.Sitte vaan uuniin 125 asteeseen tunniks :)

      Poista

Kiitos kommentista!