Kouluun paluu


 Joo eli Niko palas tänään takas kouluun näin 7 viikon ''lomailun'' jälkeen, en siis minä :D Eli tää aamupäivä meniki sitte ihan kaksin neidin kans ja hieman outoo kyllä oli kun Niko ei yhtäkkiä ollutkaan enään heti aamusta meidän kans, no paras tottua.
Aamulla herään siihen ku posteliooni hakkaa meidän ovikelloa, koska paketti ei mahtunu luukusta. Siinä sitte unenpöppörässä puolialasti avaamaan ovea, mahto olla hauska näky hah.
Lähettiin siinä 12 aikaan sitte neidin kanssa kauppaan vaunutellen, tulipaha samalla kunnon lenkkiä sitte, kun sinne on matkaa kuitenkin semmonen pari kilometriä, riittää kyllä ihan hyvin mulle tommonenki pikkumatka :D Ja ei herrrrranjestas minkä slaagin sain kun yhen pikkukaupan eteen sidottu minimini dogi rupes kiljurääkyhaukkumaan yli kovaa et sydän oikeesti hyppäs rinnasta pihalle.. hah :D
Kaupasta kotiuduttua Niko olikin jo päässy kotia vaikka luultii molemmat et sillä olis pitkä päivä, onneks ei ollukkaa. Siinä sitte siirsin neidin parvekkeelle nukkumaan ja me Nikon kanssa väsättiin yhessä ruoka,, tai no Niko pilkko nakit ja sitte rupes syöttämään neitiä, eli voin sanoa et tein itse! ekaa kertaa elämässäni nakkikeiton! :) Ja oli hyvää.
Siitä sitte mentiin taas näin ''pitkästä aikaa'' kohti laihiaa moikkaamaan Nikon serkkua Heidiä, apua en jaksa odottaa että pääsen nuuhkuttelemaan neidin tulevaa pikkuserkkua n. 4 kuukauden päästä :) Voin jo kuvitella kuinka vauvakuumeilen heti kun nään sen pienen ;))
Ja voi eikä mikä hymy -neiti meillä on täällä ollutkaan, heti kun toiselle vähäki lepertelee niin kunnon leveä ien hymy tulee päälle, myös leluille naureskellaan ja kiljutaan ääneen kun on niin hauskoja.

Mihin muutes tää aika on menny? neiti on jo 7 viikkoa vanha ja enään 6 päivää pikkusen ristiäisiin!? apuuuva..
Tekis jo niin kertoa kaikille jo neidin nimi mutta eei onnistu, se pysyy salassa ens sunnuntaihin asti ;)

No tämmöstä tänään.
Hyvää alkuviikkoa kaikille! :)


Taas meni hermo kun ei se kroppa vielä tottele niitä kääntymis käskyjä

meidän neiti on aina ruoka-aikana kotona


Ruskea silmäinen laatikko-kissa

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!