Kolmesta neljäksi.


Kuten monet ovat jo arvailleetkin, niin kyllä, meille tulee VAUVA! Tänään käytiin varhaisultrassa ja siellä se möykky köllötteli sydän vahvasti sykkien, vastaten täysin viikkojaan, eli 8+0 :) Laskettuaika meillä on siis 7.10, mutta veikkaampa, että me saadaan toinen syyskuinen vauva. Olihan Jadenkin laskettuaika 11.10, mutta neiti otti kolmen viikon varaslähdön.
Huomenna olisi myös ensimmäinen neuvola! Saattaa tosin olla, että neuvola siirtyy, sillä en yhtään tiedä onko muhun iskenyt vatsatauti vai onko tämä sitä ihanaa raskauspahoinvointia. Sen kuitenkin tiedän, että tää olo on ihan hirveä! :D

27 kommenttia

 1. Ihanaaa! Haha arvelinkin tätä, mutta silti olen odottanut tätä keskiviikkoa kun kerrot sen! Paljon onnea! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

  VastaaPoista
 2. <3 iikh, oon vieläkin niin kade :'D tuun sit tuntemaan vaavin potkuja, awesoooome!! :D

  VastaaPoista
 3. Onnea!

  Mut mietin vaan, et eikö sua pelota tai mitään, kun näin aikaisin uskallat hehkuttaa asia? (Ei sillä, että se salailu/kertominen kaiken sujumiseen mitään vaikuttaisi, mutta yleensähän monet odottaa uutisten julkistamisten kanssa sinne edes hiukan turvallisemmalle 3. kuukaudelle)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mulla on takana jo 3 keskenmenoa ja niissä jokaisessa on ollut alusta asti tunne, että kaikki ei ole hyvin, eikä ole ollutkaan. Nyt sitä tunnetta ei ole, joten en aio asiaa stressata, vaan aion vihdoinkin yrittää nauttia :) Myös se että ultrassa on nyt nähty vahva syke tiputtaa keskenmenon mahdollisuuksia aika paljon. Ja jos tässä nyt niin ikävästi kävisi, että kesken menis, niin kyllä pystyisin asian täällä jakamaan. :)

   Poista
  2. Okei, pidetään peukkuja että kaikki sujuu tällä kertaa mallikkaasti loppuun saakka ja saatte taas nauttia pienestä nyytistä :)

   Poista
  3. Eiköhän tällä kertaa kaikki suju hyvin :) Jos ei, niin sitten sillä on oma tarkotuksensa.. :)

   Poista
 4. Todella suuret onnittelut. :)
  Mekin kerrottiin kaksosista kaikille sukulaisille rv 7+4 kun saatiin tietää ultrassa(mun jouduttua tiputukseen ja ultraukseen epäilynä suolitukos,vaan eipäs ollutkaan :D). Muille kerrottiin rv10 tienoilla, sitä vatsaa kun ei voinu enään peitellä :)
  Keskenmenot on niin yleinen asia, vaikkei todellakaan kiva juttu,että miksi pitäis aina odottaa se maagiset 12viikkoa? :) toivon että sulla olo kohenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:)
   Heh oli varmasti suuri yllätys, kun mahassa olikin kaksi vauvaa suolitukoksen sijaan ;D Oon niin samaa mieltä sun kanssa :) Mulla myös niin paha turvotus, että ei tätä mahaa kyllä paljoa peitellä :D Eiköhän tämä tästä! :)

   Poista
 5. Voi kun pisti kyyneleet silmään nuo sun keskenmenot.. mutta onnea nyt paljon uudesta perheen jäsenestä! Toivottavasti kaikki menee hyvin nyt! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi paljon onnee teille! :)

  VastaaPoista
 7. Mä tiesin, mä tiesin!! Jee, onneksi olkoon 😁 Minä syksyllä täällä kirjoittelin omasta odotuksesta kommentissa ja toivoin että teillä kävisi myös tuuri. Nyt olen rv 32 ja lähellä ollaan jo hui 😊 Toivottavasti kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä tiesit :D Kiitos<3 Hui, no sulla ei oo pitkä aika enään! Tsempit loppuodotukseen ja synnytykseen! :D Toivotaan :')

   Poista
 8. Voi vitsi, teinpä mukavan löydön, mulla ja sulla onkin la tismalleen samana päivänä, tosin tämä on mun ensimmäiseni :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!