Love to dream & swaddle up!


Mun on nyt kyllä ihan pakko päästä hehkuttamaan tätä, vaikka käyttökokemusta on vasta alta viikon verran!
Love to swaddle up kapalopussi on kuten kapalo, mutta sitäkin parempi! Kapalopussi jäljittelee vauvan normaalia ja luontaista nukkuma-asentoa, sillä kädet kapaloidaan ylöspäin pään sivuille. Näin vauva saa kädet helposti kasvojen lähelle ja suuhun, joka auttaa nukahtamaan sekä tuntemaan olonsa turvalliseksi. Kapaloon vauva rauhoittuu nopeasti, sillä se se antaa kohdunomaista turvaa ergonomisen suunnittelunsa ansiosta ja näin ollen myös säpsähdysreaktiot vähenevät.

Vaikka Kaspian on syönyt öisin aina vain 2-3 kertaa, niin silti yöt ovat olleet todella levottomia. Viimestään toisen syötön jälkeen alkaa aina ähinät ja tuttirumba. Nukahtaminen on myös aina yksi taistelu, sillä pojan käsissä ja jaloissa on juuri silloin enemmän virtaa kuin pienessä pirttikylässä.
Silmä tarkkana luin monia keskusteluita tästä kapalopussista, joissa monet kehuivat tämän parantaneen ja rauhoittaneen yöunia huomattavasti. Sitten päätin, että khyllä vain, tämä tulee meille!

Kapalopussissa on kätevä kaksoisvetoketju vaipanvaihtoa varten.
Kun sujautin Kaspianin ensimmäistä kertaa tähän pussukkaan, alkoi poika samantien huutaa. Eikä herran äänihuulet levänneet ennenkuin pussukka riisuttiin pois. Illalla nukkumaan mentäessä uusi yritys ja se sujui vähän paremmalla menestyksellä. Kaspian ähisi sängyssään pari tuntia kunnes nukahti. Mutta se tärkein, eli yö. Se yö meni aivan loistavasti! Kaspian heräsi kaksi kertaa syömään ja molempien syöttöjen jälkeen nukahti heti takaisin, eikä turhia ähinöitä ollut koko yönä! Nyt myös viime yöt ovat menneet enään yhdellä syötöllä ja ensimmäinen unipätkä on jopa 6-7h ja siitä toinen pätkä vielä 4-5h. Ja kaikki turhat hälinät ja ähinät ovat jääneet kokonaan pois! Ei tarvi enään yhtä ainuttakaan kertaa käydä lykkäämässä sitä tuttia suuhun.

Pitää kyllä ostaa seuraavakin koko sitten kun tämä jää pieneksi, sillä en tiedä haluanko edes koittaa millainen yö tulisi ilman tätä! En ainakaan vielä, sillä nyt aion nauttia huippu hyvistä öistä.
Eri kokoja tästä on 4: XS(2-3kg), S(3-6kg), M(6-8,5kg) L(8,5-11kg), XL(11-14kg). Meillä on käytössä M koko ja sen pitäisi mennä vielä muutaman kuukauden ennenkuin pituusraja (67cm) tulee vastaan. Värejä löytyy myös neljää erilaista: Harmaa, valkoinen, vaaleansininen ja vaaleanpunainen.

Huipputuote ja huippuyöt, mitä ihanaa luksusta!

Tämä ei ollut yhteistyö, vaan suosittelen tätä teille kaikille ihan omien kokemusteni pohjalta.

5 kommenttia

 1. Hei mäkin voisin ostaa tämän, jos kerran olet hyväksi todennut. Meilläkin kädet ja jalat vispaa aivan todella paljon öisin ja ähistään ja puhistaan jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on kyllä toiminut ja rauhoittanut yöt hyvin! :) Kannattaa ainakin kokeilla. :)

   Poista
  2. Kyselin vähän muiltakin ja hyvää vain kuulin tuosta. Kokeiluun siis ehdottomasti! :)

   Poista
 2. Miten te pääsitte eroon sitte tosta kapalosta? Mun poika nukkuu kyllä hyvin kapalossa kans mutta neuvolassa sanottiin että kapalo pitäisi jättää pois kun vauva on 3 kuukautta. Poika on nyt neljän kuukauden ja yöt ei suju ollenkaan kapalotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaspian tais olla 5-6kk kun jätettiin pois. Aluksi yöt oli toki aika rauhattomia, mutta nopeesti tottui olemaan ilman. Mä vaan kylmästi jätin kokonaan pois heti kerrasta ja aluksi käytettiin äitiyspakkauksen makuupussia apuna myös vierottamisessa.

   Poista

Kiitos kommentista!