Rakastamme sinua haisupussukka!

Ja haisupussukalla tarkoitan Love to swaddle up kapaloa! (Edellisen kirjoituksen pussukasta löydätte tästä!). Olin jo kauan pitkittänyt pussukan pesuun laittoa, sillä nyt kun vihdoin yöt sujuivat ei ollut kyllä kovin ikävä entiseen. Kaspianin herkkua ovat kuitenkin nuo pussukan käsiosat, joten ajan myötä pussukka muuttui oikeaksi haisupussukaksi puklusuun mussutuksen vuoksi. Ja se todella haisi ihan kamallale! Auta armias jos yöllä Kaspianin käsi eksyi naaman viereen, yök! Itku silmässä oli pakko heittää haisuli koneeseen ja toivoa parasta.

Yöt ja nukutus muuttuivat heti kun pussukka roikkui pyykkinarulla. Sänkyä piti hytkytellä niin kauan että K nukahti ja öisin herättiin 2h välein. Onneksi tätä kesti vain 2 yötä!

Viime yöksi saatiin ihana puhdas pussukkamme Kaspin päälle ja arvatkaapa mitä! Meillä nukuttiin koko yö heräämättä ensimmäistä kertaa! Klo. 08 Kaspian heräsi ottamaan vähän huikkaa, mutta päätti kuitenkin, että unia jatketaan vielä 11 asti. Niin vain jätkä veteli 13h untapalloon yhden aamusyötön avulla. 
Aamulla vierellä örisi hyvinhyvin iloinen poika♡ Itselläkin on olo kuin uudesti syntyneellä!
 Ihana haisupussukka, annathan tämän jatkua?


Ei kommentteja

Kiitos kommentista!