Ensimmäinen päiväPian on vuoden 2016 ensimmäinen päivä eletty. Vaikka eka päivä on jo lähes ohi, niin silti vielä on vuosi tätä vuotta jäljellä, eli 365 päivää! Tämä vuosi kun on karkausvuosi. Saa nähdä mitä kaikkea näinä 365: n päivän aikana tuleekaan tapahtumaan! Toivottavasti paljon kaikkea hyvää.

Uuden vuoden Jade oli mummulassa yötä ja me otettiin kolmestaan rennosti kotona. Raketit paukkui ja joka puolella välähteli. Ehkäpä ensivuonna myös me voitaisiin juhlistaa uutta vuotta kunnolla pitkästä aikaa. Vaikka ei tietenkään yhdessä olossa ja lämpösiin viltteihin kääriytymisessä ole mitään vikaa.
Valvottiin myöhään ja herättiin myöh.. aikaisin, koska Kaspian. Koko aamu me vain oltiin ja köllöteltiin. Miksi ei Jaden ollessa vauva osannut nauttia tämmösistä rauhallisista aamuista? No nyt ainakin osataan ja pakko myöntää, että on se ihanaa välillä heräillä ihan rauhassa ilman, että täytyy heti tehdä taaperon kanssa miljoonaa eri asiaa samaan aikaan. Mutta pitkän päälle tälläiset aamut saattaisivat olla hieman tylsiä ilman tuota hulivili menoa. ;) Ja ainakin silloin tulee noustua paljon ripeämmin ylös!


Iltapäivällä lähdettiin grillin kautta kohti Laihiaa hakemaan Jadea. Se oli muuten tän talven viimenen grilliruoka se! Elämäntaparemontti alkaa maanantaina ja we are ready! Katsotaan vähän mitä suuhun laitetaan ja herkut minimiin sekä enemmän ulkoilua. Peukut pystyyn siis meille, jotta oltaisiin kesällä edes hieman nallepuhia timmimmässä kunnossa!
Jaden noudettuamme suunnattiin ystävien luo kylään ja Jade pääsi taas pusuttelemaan Ollia, heh. Ovat he vaan niin lutuusia! Vaikka välillä kränäävätkin kaikesta mahdollisesta, mutta sitten kohta taas halitaan ja ollaan hyvässä sovussa.
Sielä vietettiin loppuilta jutellen ja naureskellen.

Kotiin kun päästiin Jade sammui kiltisti samantien sänkyynsä. -mikä on ihan uus juttu meillä päin. Yleensä nukkumaan mentäessä keksitään kaikki maailman tekosyyt, jotta ei vielä tarvisi laittaa päätä tyynyyn ja sitten kun valot sammuu, niin syttyy ne neidin toimesta pian uudestaan ja kaikki lelut rehataan sänkyyn. Nyt oli kyllä tosiaan iso ihme, että sammui heti vaikka ehti kotimatkalla nukahtaa autoonkin. Pian alkaa myös Kaspian olemaan siinä mallissa, että hänet saa tainnuttaa tissillä ja laittaa nukkumaan.

Sitten alkaa oma aika ja aukeaa Netflix! Oliko edes yllätys?

2 kommenttia

  1. Hahha, vaikka vähä kränää oliki. Repi hiuksista, löi, tönäisi yms toisiaan.. :'D luoja sentään! Sit Jade rupes mököttämää ollille ja olli yritti väkisin halata "anteessi" halia :D söpöt! Oli mukavaa ku kävitte :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep! :'D Meidän hölmöt tuhmat lapset ;)♥ Oli kiva käydä :')♥

      Poista

Kiitos kommentista!