Juniorituoli -Hyöty vai turhake?


Olen aina ajatellut, että juniorituoli on yksi niistä turhista lastentarvikkeista, jota meille ei kyllä tule. Sehän on vain tuoli korkeammalla istuimella. Eikä lapsi luultavasti istu siinä kovinkaan kauaa. Joten mitä järkeä sellaista on edes ostaa, kun voi suoraan siirtyä syöttötuolista normaaliin tuoliin.
Niinpäniin..

Jaden syöminen alkoi taas hetki sitten takuta oikein kunnolla, sillä syöttötuolissa oleminen oli ehdoton EI. Normaalissa tuolissa syöminen oli myös suljettu pois, sillä ei tuo pikkupätkä nähnyt siitä kunnolla edes lautaselleen. Sitten hoksasin juniortuolin! Ja nyt todellakin kiitän tästä ihanasta keksinnöstä.

Laitoin face-kirpparille ilmotuksen, että ostetaan junnutuoli ja lähes heti sieltä tarjottiinkin muutamalla kympillä hyväkuntoista ikean tuolia, joka kelpasi meille vallan hyvin! Tämä ihana ihminen vielä toi tuolin tänne meille, sillä Nikohan on työreissussa, enkä mitenkään olisi päässyt tätä hakemaan. Iso kiitos hänelle!
Tänään Jade on myös syönyt paremmin kuin moneen kuukauteen. En tiedä onko tuolilla osaa asiaan, mutta ainakin neiti viihtyy siinä ja ruokaa uppoaa, niin mikäs sen parempaa. :) Vielä ei Jade tuoliin itse pääse, eikä siitä pois - mikä onkin ehkä ihan hyvä asia. Keskittyypähän paremmin siihen itse syömiseen, kuin siihen että tuolissa ravataan edestakaisin. Kovasti tuo kyllä siinä pyörii ja vähän väliä saakin muistuttaa istumaan rauhallisemmin, ettei tipahda. Mutta muuten on aivan bueno hankinta, peukut siis meiltä tälle!

Syöttötuoli jää nyt komeron perälle odottamaan tulevan pikkuveljen sottailua!

1 kommentti

  1. Ihana toi viimeinen kuva :) ja jade näyttää ihan Nikolta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!