Lapsivapaa lauantai ja yökyläily ''ongelmia''


 Jaden yökyläilyt ovat laskettavissa helposti, sillä niitä on alle kymmenen tämän melkein 1-vuoden ja 9 kuukauden aikana. Olisihan se mukavaa saada edes se 1yö/kk omaa aikaa ja nukkua kunnolla, mutta en mä vaan malta antaa tuota typykkää yöksi mihinkään! Ehkä sitten luopuisin neidistä hyvällä omallatunnolla jos tietäisin, että Jade menisi nätisti nukkumaan ja nukkuisi koko yön. Ei siitä omasta ajasta vaan osaa nauttia, kun jatkuvasti miettii, että kuinka isovanhemmilla varmaan menee hermot, kun tuo saattaa heräillä tunninkin välein, tai sitten herätä keskellä yötä ja valvoa tunnin-pari. Juuri niinkuin nyt viimeksikin kävi.
Jade tosiaan meni perjantaina yöksi mun vanhemmille, sillä meillä oli toosi aikainen lähtö Tuuriin heti seuraavana aamuna Nikon bassojuttujen vuoksi. Päätettiin tehdä niin, että oltiin koko ilta mun vanhemmilla ja laitettiin itse Jade nukkumaan, jos vaikka oltaisiin päästy sillä tavalla helpommalla. Suht helpolla päästiinkin, sillä ei tuon kanssa tarvinnut tapella kuin tunnin verran ja sitten neiti nukkuikin jo kuin tukki. Yökin oli mennyt yllättävän hyvin, mitä nyt Jade oli tunnin verran keskellä yötä hillunut hereillä ja sitten taas onneksi jatkanut unia. Ehkä pitäisi laittaa neitiä edes kerran kuussa tai kahdessa yökylään, niin se ei olisi aina niin uusi ja ihmeellinen juttu ja yötkin voisivat ruveta sujumaan paremmin. :) Jade kuitenkin viihtyy tosi hyvin mummuloissa, joten sinänsä siinä ei ole mitään ongelmaa, ainoastaan tuo nukkuminen, mikä nyt takkuaa kyllä kotonakin.
Eiköhän Jade joskus vielä opi nukkumaan kunnolla. :DKoko lauantai päivä me vietettiin Tuurissa. Niko sai jumputtaa musiikkia ja mä pääsin shoppailemaan! Tarkotuksena oli löytää itselle kengät, Jadelle kengät ja pikku-ukkelille vaatetta. Mutta eihän se koskaan mene niin, että löydät kaiken mitä olet suunnitellut, eihän? :D
Kiertelin Tuurin kauppakeskusta 4 tuntia, enkä oikeasti meinannut löytää mitään! Tai ainahan sitä löytäisi vaikka ja mitä jos olisi miljonääri, mutta kun täytyy mennä tietyllä, suhteellisen tiukalla pudjetilla, astuu esiin piheys.

Itselleni löysin kuin löysinkin kengät, ihme kyllä. Olivathan ne toki lastenpuolelta ja maksoivat 9,99e  :D Mutta väliäkös sillä, hyvät popot on!
Minillekkin löysin muutaman vaatekappaleen<3 Niin suloisia pikkuvaatteita! Nämä olivatkin ensimmäiset mun tekemät ostokset poitsulle. Miettikää, vasta nyt! Jaden odotusaikana tässä vaiheessa meidän hyllyt notkuivat jo vaatteista. :D Noo eiköhän ne hyllyt pikkuhiljaa rupea täytettä saamaan.
Jadelle löysin alesta aivan super söpön name it:in takin syksyksi ja pakkohan sen kaveriksi oli ostaa myös väreihin mätsäävä pipo!
Loput ostokset olivatkin sitten sitä normaalia pikkukrääsää, mitä nyt aina jokaiselle tarttuu mukaan jostain, heh.
Niin super suloiset pienet ''farkut'' <3Ei kommentteja

Kiitos kommentista!