Täysi-ikäinen!


Nyt on se maaginen 18-vuoden ikä saavutettu!
Paljon on tullut onnitteluja ja kiitos niistä kaikille. Muutamasti on tullut myös kysymys: ''Miltä nyt tuntuu olla täysi-ikäinen?'' -No miltä sen pitäisi tuntua? :D En ole yhtään sen aikuisempi kuin eilenkään, enkä tule olemaan sitä huomennakaan. Numeroita ja aikuisuutta ei voi verrata mitenkään keskenään, niinkuin ei äitiyttäkään voi arvostella iän perusteella. Tuskin olen yhtään sen parempi äiti nyt, kuin mitä olin eilen alaikäisenäkään.
 Tottahan se on, että tuo ihme numero muuttaa tiettyjä seikkoja elämässä ja antaa lisää ''etuuksia'', mutta mun elämään nämä eivät ainakaan juuri nyt vaikuta mitenkään. 

Monet juhlistavat täysi-ikäisyyttään baari-illalla, mutta mä tyydyin hyvillä mielin kakkukahvittelemaan äidin ja isän luona. Eikä itseasiassa haittaa yhtään. Tärkeitä ihmisiä ja herkkuja, mikäs sen parempaa? :'D Tiedän, että joskus tulen tätä päivää ajattelemaan ja miettimään, että mulla olisi voinut olla eri elämän tilanne ja tämän päivän olisi voinut viettää ihan jotenkin toisin. Mutta se on sitten sen päivän murhe ja nyt nautin täysillä siitä mitä mulla on ja mullahan on kaikkea niin ihanaa, mitä en koskaan vaihtaisi pois.<3  Baareilla ja juhlia ehtii aina myöhemminkin, onhan mulla vielä monta vuotta aikaa! :DSynttäreiden kunniaksi tänään poksui myös viikot ja alkoi 23 raskausviikko!
Huomenna mulla on aamupäivästä neuvola ja saa nähdä miten akan käy, saankohan sen lähetteen äippäpolille vai en. Peukut siis pystyyn kaikki! :)
3 kommenttia

 1. Paljon onnea! Suloinen massu, peukut täällä ainakin pystyssä! :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut :) Oot samanikäinen kuin mun nuorin pikkuveli :)

  Tittin elämää

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi ihana masu:) Vaikutat vanhemmalta kuin olet, kiva miten hyvin suhtaudut äitiyteen verrattuna monin muihin saman ikäisiin:) baarit sun muut tulee sit myöhemmin, on vielä moonta vuotta aikaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!