Lääkärikäynti ja ennenaikaiset supistukset.

Tänään poksui 23+0!! Viikot vaan vierii niin ettei itsekkään meinaa perässä pysyä! Huhhuh, pian onkin jo syksy ja meillä on pieni ihana poika. Mikäli tämä herra nyt syksyyn asti malttaa odottaa.

Supparit alkoivat vaivata jo rv14 ja nyt ne ovatkin jo päivittäinen riesa. Ne eivät ole mitään ''oikeisiin'' supistuksiin verrattuna, mutta näemmä kuitenkin sen verran voimakkaita, että paikat ovat lähteneet kypsymään. Niinpä niin, se niistä harmittomista harkkasupistuksista.
  Viime neuvolakäynnillä sain tosiaan ajan lääkärille näiden pirulaisten takia ja se aika oli tänään.

Heti alkuun lekuri ihmettelikin, kuinka en ollut saanut sairaalaan kontrolliaikaa vaan oltiin jatkettu normaalilla seurannalla. Ja onhan se nyt aivan eri asia mittailla käsikopelolla kuin tarkalla ultralla.
Viimeksi ultralla kohdunkaulaa näytti olevan jäljellä 2,9cm ja nyt käsin lääkäri sai mitaksi 2cm. Mutta heti kuitenkin korjasi, että ei ole tuloksesta ihan varma, sillä mun kohdunkaula on jotenkin ''vaikea'' käsin mitattavaksi. :D Piirsi hän mulle siitä oikein kuvankin millainen se on ja millainen ''pitäisi'' olla. Mutta ei sen outo muoto kuulemma haittaa mitenkään muuten kuin noita käsin mittauksia.
Lääkäri laittoikin heti lähetteen sairaalalle ja sain mennä sinne jo heti tänään. Oli outoa mennä synnärin päivystykseen, sillä enhän mä vielä synnyttämään ollut menossa. hassua. Viikkoja kuitenkin jo sen verran paljon että supistusten vuoksi saa suunnata jo synnärille, eikä äitipolille.

Heti kun huoneeseen pääsi saikin pöksyt heittää veks ja mennä penkkiin makoilemaan. Ultralla katsottuna paikat eivät olleet onneksi muuttuneet mihinkään kahdessa viikossa! Näemmä siis tuo Lugesteron toimii edes jotenkin, vaikka supistuksiin ei kyllä olekkaan vaikuttanut millään tavalla.
Vaikka mitään ei viime kertaan verrattuna ollutkaan muuttunut sain ihme kyllä uuden ajan kolmen viikon päähän. Ja se on ihan huippu hyvä juttu! Lopuksi ennen lähtöä sain vielä annoksen bricanylia käsivarteen ehkäisemään supistuksia. Vielä en onneksi mitään rajoituksia seksikiellon lisäksi saanut, mutta pitäisi yrittää vain välttää turhaa rasitusta. Onneksi se onkin niin helppoa tälläiseltä siivoushullulta, vajaa 2-vuotiaan riiviöuhmatemperamentti tytön äidiltä.. :D heh.

Ultralla kurkittiin tottakai myös vauvaa ja siellä se pikkunen riehui kovasti.♥ Kaikki oli hyvin ja painoarvio oli 610g! Iso mötikkä jo! Pallitkin olivat edelleen tallella. ;) 3 viikkoa ja pääsee taas kurkkimaan!


9 kommenttia

 1. Tässähän tulee melkein ikävä omaa masun kasvatusta, kun toi sun masu on niin sulosen pyöreä! :) Aika menee vaan tosi nopeesti tossa kohtaa ja toivotaan, ettei noista harjotussuppareista tuu pahempia harmeja. Mullakin tosiaan ikää abouttiarallaa saman verran kuin sulla, ja tossa vieressä tuhisee 3kk poitsu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiih, kiitos! :D Joo aika menee siis aivan hurjan nopeeta tässä raskaudessa, toisin kuin Jadea odottaes päivätki kesti muka ikuisuuden. Jep, toivon tosiaan, että pääsis edes elokuuhun yhtenä kappaleena! :) Oi kun kiva, paljon onnea pojasta!<3

   Poista
 2. Voi että, toivottavasti herra pysyttelisi masussa vielä enemmän syksyynpäin -ja voi, kun en ole kerennyt kirjoittelemaankaan sulle hetkeen, joku päivä jo jopa aloitin mutta, keskeytys tuli, heh. :D Ja nyt pieni tovi sitten "hoksasin" että olet raskaana, onnea siis! :) joku päivä voisin yrittää kirjoitella sulle!
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan! :D Haha voih : DD Joo pitää kyllä kirjotella!! :)

   Poista
 3. Heh, sulla on isompi masu kuin mulla vaikka viikkoja mulla on jo 30+2 ;D en tiennyt että raskaanakin voi tuntea pientä masukateutta.. :D no ei sentään.. Toisaalta meidän poika onkin niin pieni rimpula ja viime viikolla painoarvio oli vasta 1150g :)<3 toivotan sulle onnellista odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää maha tuntuu jo ihan jättiläiseltä, enkä halua edes tietää miltä näytän kesän jälkeen :'D Hah! : D Voi kun pieni<3 Millanenkohan jättiläinen tästä pojasta tulee. Kiitos paljon, sitä samaa myös sulle! :)

   Poista
 4. Vautsi mikä maha!! ❤ Onnea odotukseen ja toivottavasti ei poitsu päätä tulla etuajassa ainakaan ihan vielä :)

  VastaaPoista
 5. ihana maha!!:) hirvee vauvakuume tulee..mulla 3kk ikäinen poika, toinen olis tervetullut millon vaan<3

  VastaaPoista
 6. tai itseasiassa raskauskuume, vauvahan mulla nyt on :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!