Bumbo!

Meille kotiutui eilen Bumbo tuoli!
Alkuun vähän tietoa siitä, mikä bumbo on?
Tuoli soveltuu siis 4kk ikäisestä 14kk ikäiselle lapselle, tuolia voi käyttää syömisessä, suihkussa tai muuten vain antaa lapsen leikkiä siinä. Tosin aluksi ei lasta saa siinä kovin kauaa putkeen pitää, varsinkaan jos on niin pieni ettei vielä itse istu.

 Kovin kauaa kyseinen tuote ei meillä vielä ole ollut, mutta tykkään siitä jo nyt ja niin kyllä Jadekin :)
Eilen koitettiin tuolia suihkussa, sillä kylpy hetket meillä on yhtä huutamista, niin tämä kyllä helpotti huomattavasti suihkussa olemista ja samalla pystyi pestä itsensäkkin siinä välissä kun toinen leikkii tuolissaan.
 Tästä tuolista ollaan montaa mieltä, mutta itse ainakin totean tämän todella käteväksi ja hyväksi. Tosin yksi miinus on se että aina kun Jaden ottaa pois tai no yrittää ottaa pois tuolista niin pitää reidet ''irroittaa'' tuolista ensin :D Nimittäin neidin pullukka reidet jää aina kiinni tuolin jalkareikiin vai mitkä ne nyt ovatkaan mistä jalat tulee. Eli Jade tuskin mahtuu tähän varmaan puoltavuottakaan, mutta pääasia että mahtuu edes nyt :)


Onko täällä muita joilla kokemusta Bumbosta?
Mitäs ootte tykänneet, vai oliko ihan p*ska ostos?

Tässä vielä videoo kun Jade vähän soittaa railakkaasti pianoa :D

6 kommenttia

 1. mistä te ootte siihen tollasen pydän saanu? :o mä en oo ees tienny et siihen on tommonen! Meillä oli toi ja oli kyllä niin kätsy, tykättiin! :) Paitsi ku toi poika kasvatti aikamoiset michelinreidet ni ei kauheen vanhaks mahtunu tohon xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lekmeristä! samalla kun tilattiin bumbokin niin erikseen tilattiin siihen toi pöytä, eikä se maksanu kun 13e :) Ja toi pöytä on kyllä tosi kätevä kun siihen saa leluja tai sitte kun sormiruokailee nii siihe saa laitettuu naksuja yms :D Haha joo saa nähä kuinka kauan meidän pullajalka mahtuu tohon.

   Poista
  2. No toihan on älyttömän kätevä! :) Mun pitää kans tilaa tollanen sitte ku tää masutyyppi on sen ikänen että voi käyttää bumboa! :)

   Poista
 2. Meillä on nyt harjoiteltu bumbon käyttöä ja sama ongelma että neidin reidet täytyy irroittaa siitä aina:D tuntuu kuitenkin todella kätevältä vaikka kauheasti ei olla vielä käytetty!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no pitäähän vauvoilla ollakkin jotain mistä ottaa kiinni :D Jep, ei mekään olla siinä istuttu kuin ihan muutamasti n. 5-15 min kerrallaan :) Tai siiiiis me ja me, en minä vaaan Jade ;) Se nyt vasta oliskin jos yrittäisin oman persukseni siihen änkeä kun ei 8kg tyttönenkää meinaa mahtua :D

   Poista

Kiitos kommentista!