Paita & peppu

Miuku 9kk & Jade 4,5kk
Jade 5pv & Miuku 4,5kk
Usein kun perheeseen tulee vauva ja perhessä on eläimiä, niin usein herää kysymys, että mitä eläimen kanssa tehdään ja miten se ottaa vauvan vastaan?

 En osaa näin alkuun sanoa, että miten se meillä meni. Sillä Miuku oli jo valmiiksi sekaisin siitä, että sen sisko lähti meiltä omaan kotiinsa ja Miuku joutui totuttelemaan olemaan ilman kaveria. En siis tiedä että vaikuttiko vauva mitenkään kissaan, mutta tällä hetkellä heitä ei voisi erottaa mikään, he ovat kunnon paita&peppu!

 Aluksi toki Miuku oli hieman mustasukkanen vauvasta ja musta. Aina kun syötin Jadea niin Miukun oli pakko änkeä samaan syliin, eikä aina välillä ymmärtänyt ettei vauvan päälle voinut astua samalla tavalla kuin aikuisen ihmisen tai isomman lapsen joka osaa tarvittaessa kissan pois päältään ottaa tms. Kyllä Miuku edelleen välillä tekee sitä että yrittää änkeä syliin kun Jade on siinä, raasu haluaa myös olla syykyssä kuin vauvat :) Kyllä se aina syykkyyn pääsee silloin kun syli on vapaa.

Saa nähdä onko Jaden ensimmäinen sana kissa, sillä aina kun Miuku änkee johonkin lähelle, niin hoen Jadelle kissa! kato kissssa! KISSSSSSSSSSA :D Ja Jade vetää aina kunnon virneet naamalle ja yrittää tarttua kissan karvoista.
Miuku on joskus kyllä joutunut Jaden pahoinpitelyn kohteeksi, mutta eipä tuo ole mitään välittänyt, kehrää vain. Vaikka tottakai kun Jade kasvaa niin täytyy opettaa miten kisua saa kohdella ja miten ei saa.

Millaistakohan noiden kahden meno on vuoden parin päästä?

2 kommenttia

  1. Äää ihania kuvia!! Me voitais varmaa joku pv tulla teille.käymää? Teidän vuoro pistä kaffit tippumaa, vaikken itte jua kahvia mut silti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tiekkö tänään justin Nikolle sanoin että miksei me olla käyty teille useimminki kun on saman ikäset muksutki yms, :D Mutta joo tottakai :)

      Poista

Kiitos kommentista!