Jade♥Olli


Jade Olli
 Eilen käytiin Vivecan ja Mikan luona kylässä ja lapsetkin tapas ensimmäistä kertaa. Jade ja Olli ei vielä mitään toistensa seurasta ymmärrä, mutta eiköhän parin kuukauden päästä jo leiki keskenään, onhan Olli sentäs Jaden poikaystävä;)
Oli mukava nähä heitänkin pitkästä aikaa, vaikka mä nyt en ookkaan kun kerran aiemmin heidät tavannu, sillon kun molemmat, minä ja Viveca oltiin vielä raskaana. Lasketuissa ajoissa meillä oli eroa kuukausi, silti muksuilla on vain viikko ikäeroa, Jade kun kerran päätti tulla sen 3 viikkoa aiemmin ja Olli meni lasketun yli.

Molemmat ihan mutkalla
Voi kun Olli olikin niin pikkuunen, kun on tottunut tähän medän reilu 8kg käsipainoon :D Oli kyllä pikkuset niin suloisia yhdessä, miltäköhän he näyttää vaikka vuoden päästä?

Pitää kyllä tavata heitä useimminkin, ja ehkä niin että Jadekin olisi paremmalla tuulella. Nimittäin kiukutteli tosi paljon kun oltiin siellä.. Ei niin vieraskorea. Olli taas oli todella kiltisti, ihana ja aurinkoinen poika, jos ens kerralla Jade ottais Ollista mallia ja olis yhtä kiltisti. :D

Käsikädessä

4 kommenttia

 1. Hahah vähä ne on ihania xD oli kyllä kivaa kun tulitte käymää!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on:D Jep oli tosi kiva käydä ja todellaki pitäs nähdä useemmin :)

   Poista
 2. Ihana toi käsikädessä kuva! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!