Kumpikampi!

vuonna 2012 olin redhead
Mulla on niiiiiiin kova hinku värjätä punaset hiukset takasin!! Nikokin on sitä mieltä, että pitäs :D
Mutta... toisaalta taas niissä on niin kova homma. Ensinnäkin ne haalistuu ihan sika nopeeta,(toki on niitä puna sävytteisiä hoitoaineita) ja sitten se juurikasvun värjäily.

Yritän myös kasvattaa tätä lyhyttä tukkaa ja nythän mulla on täysin oma väri (etuhiukset vain ruskeaksi värjätty), niin jotenki pelottaa että hiukset menis sitten ihan tooosi huonoon kuntoon, ja syy näiden hiusten lyhkäisyyteen on juuri se, kun olin niin kovassa värjäyskierteessä, että hiukset oli aivan hamppua latvoista, joten oli pakko leikata.

Äääähhh mitä mä teeeeen :D

Turvaudun siis teihin! nykyinen lookki vai redhead vaiko ihan jotain muuta?

6 kommenttia

 1. Punaaset sopii sulle kyl hyvi, mut niiku aikasemmi sanoin faces et syy miksen itte värjää punaseks on se et kaikilla muillaki on xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hah mä en tiedä oikein ketään kellä olis. (muutamilla sukulaisilla kylläkin) Mutta jos mä värjään, niin en sen takia et muillakin on, vaan just sen ku on niin ikävä noita :D Eli jos värjään en mielestäni mee ''massan'' mukana, vaan värjäään koska tykkään ja haluan :DD hhee ja Niko tykkää ;)

   Poista
 2. noi punaset on tosi ihanat ja sopii sulle hyvin! :) mulla myös punanen tukka ollut joskus mutta juurikin tuon haalistumisen takia luovuin siitä vaikka rakastin sitä :( :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä punaset sopii tosi hyvin sulle :P värjäisin jos oisin sä =)

  VastaaPoista
 4. Älä värjää koska saat paksummat hiukset ja kasvaaki paremmin ku ei pääse latvat katkeilemispisteeseen.. itelläki lyheni reippaasti värjäilykierteen takia ja nyt pyrin vaan elämään oman värini kans.. mutta nätiltä näytät mun mielestä omassa hiusvärissäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta ettei ainakaan kärsis :) Kiitos paljon! On tää oma väri ihan ok, kun ei tarvi värjäillä edes juurikasvua, mutta lyhyissä hiuksissa tää on jotenkin tylsä,. Varsinkin nyt kun kasvattaa näitä hiuksia niin nyt näillä ei oo mitään järkevää muotoa, niin edes väri tekis näistä järkevämmän ja pirteemmän näköset :D Plääh entiiä..

   Poista

Kiitos kommentista!