Sekapostaus viikonlopusta sun muustaViikonloppu on mennyt ihan mukavasti, Jade oli mummulassa yökylässä ja me vietettiin aikaa Nikon kanssa ja muutama ystäväkin oli meillä iltaa istumassa. Tai no onhan huominenkin vielä viikonloppua, mutta eipä meillä mitään suurempia suunnitelmia huomiselle olekkaan.

Toivottavasti Jade ei nyt alota vierastamista, nimittäin tänään kun haettiin tyttö mummulasta ja oltiin siinä hetki, niin aina kun Niko puhui tai kattelikin edes Jaden päälle niin rupes tämä heti huutamaan :/ Onneks sitten kotona ollessa ''tunnisti'' jälleen oman isänsä :) En tiedä vierastiko vai mikä oli, mutta harvemmin lapset omia vanhempiansa rupee vierastamaan? Tiedä sitten.

Musta on tullut myös kunnon leipomishullu! :D On leivottu mutakakkua, muffineita ja tänään tein pannaria, ja poltin vielä sormeni siinä samalla, jota polttelee edelleen vaikka tapahtuneesta on jo lähes 2 tuntia. JA meidän piti tiputtaa Nikon kanssa painoa? No minkäs sille voi jos innostuu leipomaan.

Meidän autoonkin kolaroitiin perjantaina kun Niko oli koulussa. Takaovi on ihan kunnolla sisällä, eikä tekijä ollut voinut edes jättää minkäänlaista lappua tai mitään, eli ei oo mitään tietoa kuka siihen on törmännyt.. Mukavasti maksaa uuden oven vaihto jos tekijää ei saa selville.. Pääasia kuitenkin että oven saa kiinni, että autolla voi liikkuakkin.

Eipä mulla muuta, kuhan aattelin vaan jotain tänne päivitellä :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!