Yökyläilemässä yhdessä.

Perjantaina lähdettiin koko konkkaronkka Laihialle mummulaan yökyläilemään. On se kyllä ihanaa kun välillä saa itte ottaa vaan rennosti kun on monta kättä apuna lapsen kanssa, niinmpä saimme katsoa Nikon kanssa lätkämatsinkin rauhassa.. tai no loppuajan minä kattoin sitä yksin kun Niko sääti koneella jotain musiikki hommiansa. Mutta siitä huolimatta Suomi voitti! Hyvähyvä :) Käytiinpä myös Nikon kanssa pitkästä aikaa saunassa ja tuli ihan ne ajat mieleen kun Niko vielä asui vanhempiensa luona.
Eilisen Jade oli ihmeen kiltisti vaihteeksi, illalla tosin alkoi hieman kiukuta. Ehdin myös säikähtää, että Jadelle oisi iskenyt oksutauti, nimittäin oksensi 2 kertaa. Ensin lensi maidot kaaressa ja pari tuntia myöhemmin alle puolipurkkia sosetta tuli pihalle, mutta siihen se sitten jäikin. Aamulla ei tytölle ruoka maistunut juuri ollenkaan, muutaman lusikan puuroa ja 40ml maitoa sain menemään. Mutta nyt päivän mittaan on taas ruoka maistunut melkein samaan malliin kuin ennenkin. En sitten tiedä että oliko joku ''mini' oksutauti vai mikä. Pääasia että jäi vain siihen 2 kertaan, kyllä rupes mulla jo paniikki iskemään, että nytkö se mun yks pahimmista peloista tapahtuu :D
 Meidän piti tänään mennä Jaden tädin ja hänen poikansa kanssa cittariin, kun sielä oli joku lasten juttu? En oo ihan varma, kun Niko selitti mulle vaan jostain Lumikeista ja kasvomaalauksista yms. Mutta eipä sitte mentykkää kun Jade oli taas kiukkuinen ''oma itsensä''.  Päiväunien tai ruokailun jälkeen ollaan kyllin tyytyväisiä, mutta kyllä se kiukunpuuska aina sieltä jostain jossain vaiheessa tulee. Mietin, että voiskohan olla korvatulehdusta? Vaikka ei Jade kyllä korviaan koske tai aristele.. No meillä on onneks kohta 5kk neuvola niin siellä sitten kattoa asiaa enemmän.
Jade pääsi räpläämään isin näppäimistöä, tosin ei se ilo kauaa kestänyt. Suuttui kun ei tullutkaan mitään ääniä/tapahtunut mitään vaikka kuinka hakkasi.
Mutta pääosin meillä oli kyllä kiva viikonloppu, tai no ei se vielä ohi ole. Huomenna mennään Jaden pikkuserkun 2v. synttäreille.
Hyvää loppu viikonloppua kaikille :D

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!