Nikon vastaukset!

 Kysymyksiä tuli enemmän mitä odotin, ja oon myös ilonen siitä, että kysymykset oli näinkin asiallisia ja hyviä. Mutta tässä nyt olisi nää Nikon vastaukset teidän kysymyksiin :)

Onnellisin lapsuusmuisto?
 
-yyterin reissu oli parhaastapäästä, ja asuntovaunuilut vanhempien kans.
Lempiruoka? -juoma?
-Jullen kanamakroonilaatikko namnam, juomasta en nii tiiä jos valita on pakko niin vesi on aina paras!
-
Paras kaveri?
-Tero on aina ollu ja tulee aina olemaan, tunnettu ööö... 9-10 vuotta(?) suurinpiirtein. aina on pitäny yhteyttä vaikka elämä on menny suuntaan jos toiseen.
Tykkäätkö dokata? Ja jos, pääsetkö usein?
-
Empä niin piittaa, tommonen ''dokaaminen'' jotenki niin emmätiä, turhaa? en oo käyny ees baarissa vielä, ei vaan huvita/kiinnosta. Mutta juu kyl muutaman voi ottaa sillo tällö.

Mitä teit/mietit kun sait tietää jullen olevan raskaana?-empä muista oli se sen verran ''shokki'', vaikka tiesi et näin käy ennemmin tai myöhemmin. tietysti kolahti et nyt elämä muuttuu ja lujaa vauhtia. vanhemmille toki kerroin.
Miten isyys on muuttanut sua?
-Oppinu kyl ottamaa vastuuta, pakkohan se on ku pitää ottaa vastuuta toisesta ihmisestä!
Millaseks sun mielestä teijän parisuhde on muuttunut?
-Omasta mielestä rakkautta on tullu lisää, ollaa lähennytty ja osaa arvostaa nyt enemmä yhteistä aikaa ja kaikelisäks osaa arvostaa toista enemmä ja tukea!
Isyyden parhaat puolet? -Onha se ihanaa aamusin herätä ku toinen kiljahtelee ja naureskelee sängyssään, hieno nähä ku toinen kasvaa ja oppii kaikenlaista, ei sitä vaa osaa kuvailla.. isyys on parasta, jokainen mies tietää sitte kun itse sen kokee!
Haluaisitko lisää lapsia 5 vuoden sisällä?-juu mieluusti pienellä ikäerolla
Jullen parhaat puolet?
-Välittävä, rakastava, laittaa hyvää ruokaa, Kaunis
Olitko koskaan harkinnut lapsia ennen 25 vuotta?
-kyllä juu, mielestä parempi saada nuorena lapsia, nii ns. ymmärtää paremmin niitä myöhemmin kun ei oo omasta nuoruudesta niin kauaa aikaa

Ajattelitko, että olisi parempi tehdä abortti?
-en todellakaa!
 Onko kaverit pysyny samana?
-kaikkihan ne melkeeon lähteny lätkimää, eipä kukaa oikeestaa pidä enää yhteyttä, ainoat on oikeastaan sepe&suvi ja Tero
 Onko kukaan koulussa kommentoinut lapsen saamista?
-eipä ihmeemmin.
 Kerro sun ja Jullen ihanin hetki :)
-en tiiä ihaninta hetkee mut, esimerkiks bremenissä, kun kihloihi mentii, jokunentovi sitte ku laitoin kynttilöitä ympäri olohuonetta ja kateltiin leffaa, näitä tämmösiä on kyl en tiiä ihanimmasta näitäki on nii monta.
Oliko lapsi suunniteltu vai vahinko?
-tulee jos on tullakseen
-Kiinnostais vaan tietää että mitä ajattelee (tai ei ajattele?) jätkä joka harrastaa seksiä ilman ehkäisyä?-Itellä oli tietysti mielessä kokoajan et lapsi on mahollinen koska vaan ja et siitä on otettava vastuu jos niikseen tulee.
Onko Julle sun ensimmäinen tyttöystävä? Oletko siis seurustellut ennen kuin tapasit jullen?
-huimat 2 kertaa, eli kolmas, mun mielestä tua on iha pelleelyä jos vaihtaa niinku sukkia mielummin hakee suoraa pitkäkestosta suhdetta tai sitte pysyy sinkkuna.Kuinka paljon ja miten osallistut Jaden hoitoon?
-Päivisin tietysti vähemmän ku oon koulussa, mutta kun koulusta pääsen niin kyl juu vaihtelen vaippoja, leikin ja syötän.
Mikä on lapsen kanssa haastavinta sinusta?
-eipä senkans mikää oikee niin haastavaa, ainut on ehkä se et itkee itkee ja mikään ei tunnu kelpaavan
Koska toinen lapsi vai ei ollenkaan?
-
1-2v sisään

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!