Färg&Form vs. Dooky

 Jos raskausaikana ihastelin kaikenlaisia vaunuverhoja, mutten kuitenkaan koskaan saanut aikaseksi semmosta ostaa. Nyt oon kuitenkin päättänyt että semmonen meille kotiutuu, Niko tosin on hieman asiaa vastaan, sillä voihan puklurättejäkin siinä käyttää.. Niin voi tottakai, mutta nää on vaan pajon hienompia :D Ja yksinkertaisempia kun rinkulatkin ovat niissä kiinni. Kysymys kuitenkin kuuluu; kumpi näistä kannattaisi ostaa?  Vasemmalla siis Färg&Form kuomuverho ja oikealla Dooky kuomuverho.

 Kuosit näissä on mun mielestä tosi kivat, ja tottakai näitä saa eri väreissä ja Dookyn saa myös pelkällä väri kuosilla ilman palloja. Jotenkin oon enemmän Färg&Formin kannalla, sillä se vaikuttaa isommalta ja kiinnikkeitä on enemmän, Dooky taas tuntuu jotenkin lyhyeltä? Tai sitten vain näyttää siltä mallinsa vuoksi. Mutta mitityttää myös se kun kiinnikkeitä siinä on aika harvakseen, että jäisikö siitä sitten kunnon rakoja? Plusaa Dookyssä on narut, joilla se pysyy paremmin paikallaan. Dookyssä on myös tarrat joiden avulla verhon saa rullattua auki, mutta eikö sitten kaikki karvat ja roskat tartu niihin tarroihin?
Tässä Dooky verho on rullattuna.
Nyt siis auttakaa mua ja kertokaa kokemuksianne! Hyviä ja huonoja juttuja :) Saa myös oikaista jos olen jossain asiassa väärässä esim. tuon koon suhteen jos Dooky onkin isompi. En tiedä onko, kuvissa vain näyttää siltä että olisi lyhyempi kuin Färg&Form.  Saa myös ehdottaa muitakin kuomunsuojia! :)

2 kommenttia

  1. Färg&Form, samaa sarjaa löytyy myös lastenhuoneen sisustustarvikkeita esim lamppuja, petivaatteita, pinnasängynsuojia yms ;) mut kummatki tosi nättejä! :)

    VastaaPoista
  2. Saatiin kaverilta tollanen dooky ja siinä tosiaan on noita rinkuloita ihan liian vähän kun jää kunnon raot. Että ota ehottomasti toi toinen, taidan itekki ruveta selaileen josko tilaisin sellasen. :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!