5kk neuvola

Meidän vauvvalla tulee huomenna mittariin jo 5kk! Mihin mun vauva on kadonnu?
Mutta asiaan, eli meillä oli tänään Jaden 5kk neuvola. Alkuun haluun kuiteni kertoa kuinka ''hyvin'' meidän päivä alkoi.
Ensinnäkin puhelin oli sammunut yön aikana, mutta mun oma herätyskelloni Jade onneks ilmotti hereillä olostaan puoli 9. Siinä sitten kauhea paniikki, että pakko keretä neuvolaan, pakkaamaan hoitolaukku ja ajattelin ottaa Jadelle maidon neuvolaan mukaan, sillä nyt ei ehi syyä. No otin pullon ja kaadoin maitoa, ihmettelin ku pulloon ei mennyt yhtään vaan kaikki oli tasolla, no kaadoin uudestaan... sitten vasta välähti että unohdin laittaa pohjan kiinni pulloon. (meillä siis käytössä MaM-pullot)
Lähettiin sitten Jaden kanssa käppäilemään kohti neuvolaa (Niko on töissä, eli ei tullut mukaan). Kello on 09.40 ja mietin että turhaan kiiruhdettiiin kun neuvolatätikin on myöhässä, tai sitten me oltiin liian ajoissa.. Nimim. aika oli vasta klo.10.00... Ihme kun ei sentäs ole perjantai 13, kun Suomikin vielä hävisi pelin ruottia vastaan! Ja päivää ei juurikaan paranna se että Jade sai rokotukset, eli on mitä mahtavimmalla tuulella.
.
 Noniin jos nyt niitä neuvola kuulumisia :) Tällä kertaa meillä oli oma terkka paikalla + opiskelija, myöskin tästä kerrasta jäi pelkästään hyvä mieli. (toisin kuin viime kerrasta)
Jadea kehuttiin jälleen todella paljon.. No kenenkä vauvaa ei kehuttas? heh . Nomutta kuitenkin. Terkka testaili Jaden motoriikkaa sun muuta, ja ajattelinkin jo että pääsisin tähän postaukseen kertomaan että tyttö osaa jo kääntyä, mutta eipä osaakkaan :D On kyllä siinä muutamasti onnistunut, mutta ei voi sanoa että sitä osaisi/ muistaisi miten asia tehdäänkään. Terkka kuiteski sanoi ettei kauaa pitäisi mennä siihen että neiti pyörii jo kuin hyrrä.
Me saatiin myös lupa syöttötuolin käyttöön, eikä mitenkään harjoittelu mielessä vaan ihan kaikki sose ruokailut nykyään syödään syöttötuolissa. Nyt mullei ainakaan ole enään vauvaa! ;( Noei ihana kattoa kun toinen kasvaa ja oppii. Saatiin myös hetkellinen sitteri lakko :D Noei aivan, mutta ei hetkeen saisi pitää paljoa sitterissä Jaden pään muodon takia, koska se on tommonen alien. Kuulemma pää voi muokkautua siitä vielä paremmaksi. Veinkin siis sitterin suoraan komeroon.

No nyt ne mitat sitten. (suluissa 4kk)

Paino: 8010g    (7150g)
Pituus: 64.6cm   (61.7)
Py: 41.9cm  (41cm) ((py kasvanut vaan 9mm juuri sen sitterin takia, kun luut on ''noussu'' ylöspäin.))

Tähän loppuun vielä se mitä terkka kirjoitti korttiin: Iloinen tyttö. Kasvu hyvä. Lihat ja viljat voi ottaa ruokavalioon. Säännölliset ruoka-ajat. Lattialla motoriikkaa harjoittelee. Istuma-asennossa selkä suorana --> voi ruokailla syöttötuolissa.
hmmm.. on se maito jännä juttu!

5 kommenttia

 1. Iso potra tyttö siellä! :-D Lilja vasta vuoden ikäisenä oli kahdeksan kiloinen, tässä näkee miten jokainen on oma ihana yksilönsä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on tämmööne pallo :D Hah se on kyllä totta että jokanen kasvaa ja kehittyy omaa tahtia :)

   Poista
 2. Ihania kuvia <3 Varsinkin toi viimenen, toinen niin polleena ku istuu syöttiksessä :D <3 hyvän kokonen neitonen ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hah juu toi on kyllä hauska kuva kun toinen oikeen mietteliäänä istuu :D On kyllä!

   Poista

Kiitos kommentista!