''Paluu'' vanhaan

Eilen vietiin Jade mun vanhemmille pariksi tunniksi ja me lähdettiin Nikon kanssa käymään yhdessä ''nuoriso'' paikassa, vaikka ikäluokka siellä onkin suunnilleen 13-25v.  Kyseisessä paikassa myös tutustuin Nikoon melkein kolmisen vuotta sitten. 
Ennen kun raskauduin kävin siellä aktiivisesti aina kun se oli auki eli keskiviikkosin ja perjantaisin. Kävin 2 vuotta säännöllisesti siellä, huhtikuussa 2013 olin siellä viimesimmän kerran ja sen jälkeen en käynyt kun pelkäsin että joku huomaisi raskauteni. Ei sillä että olisin hävennyt kantaa omaa rakasta lastani mahassani, vaan se etten olisi oikeasti kestänyt niitä mulkoilevia katseita ja seläntakaa paskaa puhumista ja kyllä tiedän että musta varmasti sillon puhuttiin paskaa ja luultavasti puhutaan vieläkin, mutta pääasia mulle on se etten oo sitä näkemässä, koska siitä pahottaa kuka tahansa mielensä. Ei mun itsetunto ois sitä kestäny, eikä kestäis vieläkään.
 Sanomattakin on siis selvää että mua jännitti ihan hirveesti melkein vuoden tauon jälkeen mennä sinne uudestaan. Ihmeekseni kuitenkaan siellä ei ollut kuin muutama tuttu! Ennen kun meitä oli sielä kunnon lössi. Toisaalta olin helpottunut että sielä ei ollut juuri ketään ketä tunsin, tai saatika ketään ketä olisi mut tuntenut.
Me tuskin ruvetaan kuitenkaan ihan vakituisesti tuolla käymään, no ei tietenkään voidakkaan Jaden vuoksi, mutta on se mukava sillon tällön käydä paikassa mikä ennen kuului ''rutiiniin'', että joka keskiviikko ja perjantai siellä kävi. Mutta ei se pahitteeksi olisi jos edes kahden viikon välein jompana kumpana päivänä siellä käväsis :) Pelattiin myös Nikon kanssa pitkästä aikaa yhdessä biljardia ja tottahan toki tua ukkeli mut voitti.. niinku aina :D

Crossissa vuonna 20112 kommenttia

  1. Kyllä sinne on lapsetki tervetulleita, Lilja on käynyt siellä paristi :D Mut juu, eipä oo tullut itekään käytyä enää, joskus ennen ekaa raskautta käytiin silloin tällöin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin saakin :) Jep. Mut ajateltiin käydä ihan ilman Jadea välillä niin saa sitä yhteistäkin aikaa sitte enemmä ja pääsee irti perus arjesta :)

      Poista

Kiitos kommentista!