Kitinää..

tyhmät hampaat + väsymys
Nyt on tännekkin iskeny se kuuluisa lenssu, jota on nyt liikkeellä. Se onkin valinnut mut uhrikseen ja nyt toivotaan, ettei jatka matkaansa Nikoon ja Jadeen.. Se nyt vielä puuttuisikin, että neiti kitisee hampaitaan ja vielä nuhakin siihen päälle.

Tänään olisi tarkotus, että Jade menee hoitoon mun vanhemmille ja me käydään kahvilla meidän yhteisen kaverin luona. Tokihan me voitais ottaa Jadekin sinne mukaan, mutta on välillä kiva nähdä vanhoja kavereitakin ihan näin ilman vauvelia.

Jadekin on nykyään todella kiukkunen päivisin ja siihen on luultavasti 2 syytä:
1. Hampaat ärsyttää tai
2. Vähäiset päiväunet..
Ennenhän Jade nukkui parvekkeella sen 3-5h, mutta nykyään ei suostu olemaan siellä kuin max. 1h (?) Enkä millään ymmärrä miksi..
Aina kun tyttö rupee marisemaan vaunuissa niin yritän nukuttaa uudelleen sun muuta, mutta ei auta.
Vinkkejä?
Nyt pitää mennä lohduttamaan tuata kitisiää tonne lattialle. (:D)

2 kommenttia

  1. voi pientä. Noita nukkumattomuus kausia tulee ja menee :) Nyt on kiinnostavampaa tehä jotain muuta ku nukkua, vaikka kuinka väsyttäis :) Meillä ei ennen 10kk ikää ikinä nukuttu yli 1tunnin pitusia päikkäreitä.. sit alkos vetäsee 3tunnin päikkäreitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sais mennä jo ohi :D Rupee pian päätä kiristämään kun toinen kitisee koko ajan väsyänsä, muttei silti voi nukkua -.- :D Hah meillä taitaa mennä sitte toisin päi :D On kyllä niin ikävä niitä 4h päivä unia, koska sillon ehti tehä vaikka ja mitä siinä välissä :D

      Poista

Kiitos kommentista!