Minä & raskaus

Päätin nyt vihdoin tehdä postauksen siitä, miten raskaus on ulkoisesti mua muuttanut.
Ensinnäkin haluan sanoa että ei, en ole tyytyväinen omaan nykyiseen kroppaani, mutta en voi sanoa että olisin mikään lihavakaan. Minusta se on myös yliarvostettua kun jotkut hehkuttavat löllyvää massuansa todeten '' ei tällä väliä, kaikki oli sen arvoista'' .. Joo siis tottakai raskaus & Jade on parasta mitä mulle on tapahtunut, mutta kyllä mun mielestä nainen joka on synnyttänyt lapsen saa myös surra omaa kroppaansa ja sen muutoksia. Tiedän myös sen että raskaus jättää kyllä jälkensä, ja niin periaatteessa kuuluukin olla.. ei se kovin normaalia olisi jos se kaikki nahka ja raskausarvet olisivat hävinneet aivan muutamassa päivässä. Mutta silti, en ole tyytyväinen kroppaani.. en ollut ennenkään ja nyt kun mietin niin ennen kroppani oli ''täydellinen'' juuri minulle.

Raskauskiloja mulle tuli kaikenkaikkian n.15kg. Synnärille mentäessä painoin 55kg ja niistä on jäljellä edelleen 8kg! Sairaalaan jäi 7kg ja siitä ei olekkaan enään lähtenyt yhtäkään kiloa..niin ja pituuttahan mulla on huimat n. 150cm :D Mutta niinkuin aiemmin sanoin että en kutsuisi itseäni lihavaksi, mutta ylimääräistä kyllä löytyy.

Ennen raskautta
Tältä siis näytin ennen raskautta, kuvat tosin ovat pari vuotta vanhoja, mutta enpähän ollut siitä mihinkään muuttunutkaan, ainakaan siis painon suhteen.


Raskaana
Raskaana olles mun maha rupes näkymään joskus 18 viikolla, ja piti ruveta koulussa käyttämään löysiä paitoja (:D) Silloin ei kukaan meidän koulusta tietänyt raskaudesta, paitsi muutama kaveri joille olin siitä kertonut..  Taisi olla viimenen viikko ennen kesälomaa kun porukka rupes kyselemään kaikilta että olenko raskaana.. ei ketään sitä multa uskaltanut vissiin suoraan tulla kysymään. Ja sillon mun maha oli kuitenkin jo tuan kokonen mikä tuassa rv 21+1 kuvassa on :D Tuota oli hieman hankala enään piilotella paidoilla :D

Viimenen masukuva mitä mulla on jäljellä on rv 32. Ja mua oikeesti niin ottaa päähän kun kaikki mun masukuvat meni vanhan puhelimen mukana :/  Sinne meni siis kaikki mun viimesilläänkin olevat massu kuvat :s Nää kuvat vaan säästy facebookin tai Liberokerhon kautta.

Nykyhetki
Nyt siis näytän tältä.. Ei niin hirveen suuri ero entiseen, mutta saa kyllä väkisin änkeä vanhoja pillihousuja jalkaan levinneen lantion takia.. Ja kyllä istuessa huomaa että mistä pursuua yli. (:D)
Mutta näillä mennnään.


2 kommenttia

 1. Mua pelottaa kauheesti et mitähän nyt käy, ku Sylvesterin aikaan mulla ei tullu ku yks arpi ja seki napakorun kohalle.. Toivottavasti ei nyttenkään tulis, vaikka joo, ne kuuluu siihn synnyttäneeseen naiseen, mut en mä silti niitä haluais :D

  Sullaki on vielä niin vähän aikaa synnytyksestä, et etköhän sä monta kertaa kerkii vielä elämäs aikana olee samoissa mitoissa ku ennen raskautta, jos niin haluat! :) Etkä sä nyttenkää paha oo! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin onneks säästyin raskausarvilta :D Onnnea muuten toisesta tulokkaasta! :) Mutta niinhän se on ettei niille arville sitten vaan voi mitään.. Jooo enköhän kerkiä, ei tää nyt niin kamala oo, että maailman loppu tulis :D Kiitos! =)

   Poista

Kiitos kommentista!