4kk neuvola

Oltiin tänään Jaden 4kk neuvolassa, ja hui kuinka iso tyttö meillä jo onkaan!

Neuvolassa meillä oli sijainen, en tosin tiedä miksi, sillä nähtiin kyllä oma n-tätimmekin siellä. No sijainen oli ihan mukava ja kehui Jadea todella paljon, varsinkin tämän ihanan pulskia reisiä joita on kiva puristella (:D)
Jade oli todella hyvällä päällä ja näytteli hymyään mallikkaasti tätylille..Kunnes tuli lääkärin tarkastuksen aika, miltein heti kun päästiin huoneeseen niin muuttui tytön ilme.
Jade siis huusi koko lääkärin huoneessa olon, ja huutaminen loppui vasta sitten kun tytön sai kaukaloon ja matka jatkui autolle.
Muutenkin jäi jotenkin hämärä olo tästä neuvolakäynnistä, kun se oli jotenkin liian rutiinimainen, eikä edes mitään keskustelua tai mitään. Otettiin mitat, paino yms. ja sitten vaan sanottiin heipat ja se oli siinä. 5kk neuvolassa onkin tiedossa rokotteita. :(

Sitten niitä mittoja   (3kk)
Paino: 7150g  (6125g)
Pituuus: 61.7cm  (58.4cm)       

Paino meillä menee +20 käyrällä :D Mutta eipähän kukaan ole meidän neidin ruokahalusta valittanut.
 Oli myös hauska juttu, kun odotus huoneessa oottelimme vuoroamme, niin sinne tuli myös sairaalasta mun huonekaveri vauvansa ja vauvan isän kanssa :D Oli hauska kattoa kuinka heidänkin poika oli jo niiin iso, kun sillon sairaalassa oli vielä niiin pikkuunen.

4 kommenttia

 1. Haha, Sylvesterillä lli sama reaktio kummassaki lääkärikäynnissä mitä ollaan nyt käyty :D eikä todellakaan näyttäny yhtään mitään mitä osas, oli mulla selittämistä että kyllä se kotona :D

  Hienosti on neiti kasvanu! :) meille ainaki just tuol 4kk neukussa sanottiin että sylissä voi tuettuna "istuttaa", ku ei siinä istu oikeesti vaan nojaa sylittäjän mahaan ja meillä ainaki poika itte punkes ittensä istumaan, välillä sitterissäki vänkäs itteensä ylemmäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo vähän kyllä ''hävetti'' kun toinen vaan huutaa eikä suostu näyttämään mitään, sen vuoksi ei edes kirjottanu kehuja n- korttiin s*atana :D Juu niin mäkin oon kuullu että tässä iässä saa jo istuttaa varsinki jos lapsi itte pönkää istumaan, niinku täällä tehdään ;)

   Poista
 2. Ompa hassua, meidän 4kk poika oli jotain 7250g ja 67cm, pikkusen enemmä pituutta ku teiän tytöllä :D Mua vaivaa vähän ku tuntuu että istuttelen poikaa liikaa, mutta sitä on tosi hankala pitää muuten sylissä kun seisottaen tai "istuttaen" kun ei mikää vauva asento enää tuu kysymykseenkään. :D Ootellaan vaa kovasti et saa hyppykiikun käyttöön, siinä varmana viihtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha juu meillä neiti kerää näköjään enemmän painoa kun pituutta, painoa meillä tulee aina n. 1kg/kk :D Joo meilläkään ei viihdytä ollenkaan ''vauva''-asennoissa, joten on pakko istuttaa sylissä tai seisottaen tai jotenkin vaan pystyssä :D Juu mäkin oon miettinyt sen bumbon ostamista :)

   Poista

Kiitos kommentista!