Jade 4kk

Eilen Jadelle tuli ikää 4kk ja ajattelin tehdä tämmösen kehitys postauksen. Eli vähän kaikkea siitä mitä Jade osaa nyt kun on 4kk yms. Samankaltaisen postauksen tein silloin kun Jade oli 2kk. (klikklik)


Luonteeltaan Jade on todella temperamenttinen ja tietää selvästikkin mitä haluaa, hankalaa siinä on vain se, ettei typykkä osaa vielä kertoa mikä se asia olisi.. Ja siitähän vasta suuttumus tuleekin kylään kun se mitä neiti haluaa, ei tulekkaan heti.
Myös lelut yllyttävät Jadea raivoomaan, jos eivät suostukkaan menemään tytön suuhun, vaan osuvatkin silmään/nenään.
Luonteeltaan Jade muistuttaa kuitenkin enemmän mua, kuin Nikoa.. Niko on sen verran rauhallinen, eikä todellakaan yhtä äkkipikainen kuin minä. Mutta nua kaksi osaaki nolla kunnon höpönassuja yhdessä
Tottakai Jade osaa olla myös iloinen ja aurinkoinen kiljuva lapsi.. Niinkuin alemmassa videossa:
Jaden nukkumisesta oonkin täällä paljon,,, todella paljon kertonutkin. Pääosin Jade nukkuu nykyään aivan mahtavasti! esimerkkinä vaikka eilinen; Jade nukahti vähän iltakymmenen jälkeen ja heräsi 6.30 syömään ja sitten herättiin yöunilta 9 aikaan aamulla. Mielestäni siis todella hyvin, kun vertaa vaikka siihen millaista oli parikuukautta takaperin; herätys kahden tunnin!! välein. En ymmärrä miten jaksettiin, silloin kai oli vielä niin ''vauvantuoksusta'' sekaisin ettei tajunnut sitä heräämisen määrää. Mutta jos nyt edelleen olisi tommonen meno niin tulisin varmaan hulluksi :D


Meidän tyty on hieman pulska, mutta minkäs sille voi kun ruoka maistuu.
Ruokailu rytmi meillä menee jotenkin näin; aamumaito klo.10 (200ml) (herätty klo.9) päiväunien jälkeen sose klo. 12-13 + jonkin verran maitoa päälle. Klo 16 maitoa n. 200ml ja klo 18 hedelmäsose. Klo 20 maitoa ja sitten klo 21-22 välillä tyttö sänkyyn maitopullon kanssa ja sinne sitten nukahtaakin.
Syömisväli meillä vaihtelee kahdesta neljään tuntiin. Eli kellon ajat ei ole tarkkoja, vaan suurinpiirtein.


Vaatteetvaatteetvaatteet.. Jo raskaus aikana hamstrasin Jadelle huimasti vaatteita, mutta kun Jade synty niin sillon vasta huomasin minkä tyylisistä vaatteista tykkään tytön päällä. Esimerkiksi potkuhousja en ole tainnut koskaan jadella pitää, enkä muutenkaan pidä mistään ''vauvamaisista'' vaatteista, esim jotkut perus nalle/eläinbodyt ei meidän vaatevarastoon kuulu. Muutama sellainen kyllä löytyy, mutta ne ovatkin ''kotivaatteita''
Tällä hetkellä meillä on käytössä 56-62, tosin Jade on ottanut kunnon kasvuspurtin, eikä 56 bodyt meinaa mennä enään kiinni tyypin läskireisien vuoksi. Housuissa meillä menee edelleen 50cm mutta käytössä on myös joitakin 62cm, tosin ne ovat vielä hieman reiluja.. Bodyistä meillä on tällä hetkellä suuri pula, 56 jää pian pieneksi, eikä meillä ole 62 kokoa juuri ollenkaan! 74 kokoa kyllä löytyy, mutta niiden vaatteiden käyttöön ottoon menee vielä aikaa.
Ihana ristiäislahjaksi saatu benettonin huppari
^


Kivointa tällähetkellä on kaiken änkeminen suuhun, kaikki mitä Jade vain saa käsiinsä päätyy suuhun.. No se kuuluu asiaan :) Myös isin kanssa pelleily on hauskaa, oma ääni on myös kaikista hassuimman kuulonen! Peilikuvalle myös aina ruvetaan nauramaan vaikka sekunti sitten oltaisiin itketty.

Kylpeminen meillä on edelleen ehdoton inhokki! Myös peruna-kukkakaali sose oli kamalaa! Kauheinta kuitenkin neidin mielestä on makuuasento! Silloin alkaa armoton huuto jos joku erehtyykin tytön siihen asentoon laittamaan.. tämä loukkaantuu siitä välittömästi.


Enempää juttuja en nyt vaan saa päähäni, joten kysykää jos jotain tulee mieleen!

4 kommenttia

 1. Meilläki on samaa et mä olin hamstrannu yli paljon potkarit ja silti oon käyttäny ehkä kaks niistä tyyliin neljä kertaa, jos sitäkään... :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :D Turhaa meni rahaa niihinki vaatteisiin mitä ei ikinä sitte käyttäny, mut onneks mäkin olin ostanu melkein kaikki kirpparilta, niin ei hirveesti oo maksanu :)

   Poista
 2. Ihanan kuulosta toi Jaden nauru! :3 Siskon tyttökin syntyi tossa elokuussa ja kuukaus sitten kuulin kun se nauraa ja voi... Se oli maaaailman suloisinta (:
  -Jonna I.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanaa kuulla kun vauva nauraa! :) Ja totta, se vain on suloisinta!

   Poista

Kiitos kommentista!