Rahan menoa ei voi estää

Me ollaan tänään herätty jo kello 9 ja kymmenen aikoihin oltiin Gigantin pihassa menossa ostoksille.
Niko onnistui eilen hajottamaan xboxinsa, joten haettiin sitten uus kun kerran oli alennuksessa, ja samalla tämä oli sitten suurimmaksi osaksi Nikon synttärilahja.. vaikka kyllä varmasti jotain pientä tulen ostamaan, että on sitten joku yllätyskin.
Jyskistä haettiin sitten vihdoin semmonen muovinen pöytäliina. Meni niin hermot siihen kankaiseen kun se oli täynnä kissan karvoja ja jos erehtyikin laskemaan vaikka leivän sen päälle niin oli aivan kuin kissa roikkuisi kiiinni siinä leivässä.

Matkaan toki tarttui myös GTA5, josta tua herra on haaveillut jo ennenkuin peli oli kaupoissa.
Löysin tälle myös uudet pelikuulokkeet, kun on tyypillä niin iso pää, että toiset halkes molemmilta puolilta.

 Tarkotuksena oli myös kattella mulle talvikenkiä, mutta eihän täällä edes myydä semmosia, koska ei ole talvi! Siis missään kaupassa missä kävin ei vain yksinkertaisesti ollut talvikenkiä, joo ehkä oli muutamat korkkari mallin talvipopot, mutta sellasilla ei pahemmin lykitä vaunuja lumihangessa :D Kait pitää mennä uusiks kattelemaan sitten jos vaikka se lumi uskaltaisi tänne maahan ilmestyä.

Jadekin oli tosi kiltisti koko kaupoilla olemisen ajan vaikka heräsi heti jo Gigantissa, vaunuissa tyty vain töllötti kun oli niin outo paikka.
Käytiin myös Hesburgerissa syömässä. Jepjep, piti olla karkkilakko.. Mutta sovittiin sitten Nikon kanssa että tämmänen huima kerran kuussa sielä käyminen on sallittua, mutta kesäkuuhun mennessä meidän kotiin ei herkkuja tule! Mähän kun jäin raskausaikana ihan koukkuun limsaan ja ikävä kyllä se koukutus jatkui raskauden jälkeen.. Mulla siis oli ihan pakko olla aina jääkaapissa pullo limskaa. Nyt sitä ei meidän asunnossa ole ollut 3 päivään :D Ja sama meno saa luvan jatkua.

Huomenna me lähdetään Ylivieskaan hakemaan Nikon vahvistin autoon ja Jade menee hoitoon mun vanhemmille. Taas olis herätys siis ennen 9 ja autossa täytyy olla jo kello 10. Autossa ollessa mulla on myös pakko aina olla jotain juotavaa ja syömistä.. Taidan siis tyytyä ihan mehukattiin ja omenoihin tai tuc- kekseihin.. Enköhän niillä pärjää.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Nukkuva kuolanassu

2 kommenttia

  1. Meiltäkin löytyy gta, silloin kun se ilmestyi taloon niin sain hetkeksi sanoa hyvästit miehen seuralle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä tuntuu nyt jo vähän yksinäiseltä :D

      Poista

Kiitos kommentista!