Reissussa Part.2

Eilen matkattiin 402km hakemaan Nikolle vahvistinta autoon. Reissu sujui oikein hyvin, lähtemään päästiin 11 jälkeen kun oltiin viety Jade hoitoon ja Vaasassa oltiin takaisin puoli viiden aikaan. Ja melkein koko sen 5½h istuin autossa, tasan kerran nousin sinä aikana pois, kun kävimme Kokkolan ABC:llä syömässä.. Niko kyllä nousi Ylivieskan Apsilla jalottelemaan ja etsiskelemään pankkiautomaattia, mut mä olin niin liimautunu siihen autonpenkkiin kiiinni, etten vaan jaksanu nostaa persettäni siitä kun se oli jo silloin kipeä. Ette siis voi kuvitellakkaan kuinka kipeää istuminen tekee vielä tänäänkin :D Muutenkin synnytyksen jälkeen häntäluuhun sattuu todella paljon jos istuu joissain tietyissä asennoissa..

Huomas kyllä että se kokoaikainen autossa istuminen saa mielikuvituksen laukkaamaan ja tyhmistä tyhmimmätkin jutut lentämään. Esim. Kannuksestakin tuli naisen kannut, ja kyllä sille me räkätettiin molemmat..niin ja ikää oli? Itse myös ihan innoissani tölläsin ikkunasta metsiin etsien hirviä, koska semmosta en ole koskaan nähnyt ja sen voin sanoa, että vielä Vaasassakin silmissä vilisi vain puita. Me myös saatiin naurut aikaseksi toisten jouluvaloista, kun jotkut mun makuun liian jouluhullut ihmiset vuoraavat oman talonsa ja joka helvetin puskankin jouluvaloilla :D

No ainakin meillä oli kiva reissu.


Jade tosiaan oli Mummulassa hoidossa ton meidän reissun ajan, eikä neiti ollut ollutkaan yhtä vieraskorea mitä aiemmin. Oli vain kiukutellut minkä kerkesi, tosin syynä saattoi olla väsy.. sillä neiti ei suostu nukkumaan päikkäreitä muualla kuin pihalla ja nyt siihen ei ollut mahollisuutta kun emme ehtineet/muistaneet rehata vaunuja mukaan siinä kiireessä. Jadella oli eilen myös jonkinsortin sose/lusikka lakko. Ei siis suostunut syömään soseita ollenkaan, kun vasta Laihian mummulassa, johonka mentiin vielä illemmalla käymään kun Jaden kummit ja serkut olivat siellä. Aina alkoi siis armoton huuto kun yritti tarjota ruokaa, ja siis ei ollut väliä antoiko sitä niin että oli juuri syönyt maitoa tai jonkun aikaa maidon jälkeen tai sitten nälkäänsä, ei vain kelvannut. Mummultansa sitten söikin illalla Mango sosetta ihan innoissaan koko purkin! Tai voihan kyseessä olla sekin että perunaporkkana ei vaan meidän neidille enään uppoa.

Asiasta rasiaan meillä nukutaan jo aikalailla täysiä öitä, edellispäivänäkin (perjantai) Jade meni nukkumaan kello 21 ja heräsi syömään 06 aamulla ja siitä jatkoi unia 10 asti ja eilenkin meni nukkumaan kello 22 ja heräsi syömään puoli 7 aamulla ja siitä jatkettiinkin taas unia 10 asti.  On niin ihanaa kun ei tarvi takuta toisen kanssa joka ilta 02 asti että saa toisen nukkumaan ja sitten nukutaankin yhteen asti päivällä. Tai ennen oli myös niin että jos onnistui saamaan Jaden nukkumaan ''jo'' kymmenen aikoihin niin neiti heräsi aivan pirteänä kello 03, eikä sen jälkeen ollut tietoakaan väsymyksestä. Joten toivon niiiiiniiin lujasti että tämä sama rytmi pysyisi ja jatkuisi tytöllä. Nyttekkin Jade vedellyt hirsiä parvekkeella 2h vaikka söikin viimeks silloin kun heräsi 10 aikaan, vaikka normaalisti Jade syö tasan tarkkaan 2 tunnin välein, joskus saattaa kyllä venyä kolmeenkin tuntiin, mutta harvoin.

Taas tää teksti poikkesi vähän siitä mistä piti kirjoittaa :D Nomutta pääasiana kuitenkin siis se että reissu meni hyvin ja meillä oli Nikon kanssa mukavaa yhteistä aikaa.


4 kommenttia

 1. Moi. Poltitko raskauden aikana? Entäpä poltatko nyt ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä poltin.. Lopettaa piti ja yrityksiäkin oli montakymmentä, mutta en vain onnistunut. Ylpeänä voin kuitenkin sanoa että enään en polta :) Tupakan poltto loppui täysin seinään heti kun Jade syntyi.

   Poista
 2. Aina ei voi onnistua, pääasia että sait terveen ja älyttömän kauniin ja söpön tyttären :) kiitos vastauksesta

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!