Kuulumisia vol.123

Nyt vihdoin kun tyttö sammui sitteriin niin ehdin vähä kirjotellakkin. Siivouskin jäi kesken kun Jade ei nukkunutkaan parvekkeella kuin 45min, vaikka yleensä veteleen 3-5h päikkärit ulkona.

Meillä hajos auto tossa 2 päivää sitten, joten mihinkään ei olla päästy. Eilen kyllä käytiin Jaden kanssa Avoimissa ja Taimitarhassa, sitten taas kotiin röhnöttämään. Niko raukkakin joutuu nyt bussilla käydä koulussa niin kauan että auto saadaan kunoon, jos saadaan, sillä ei edes tiedetä mikä on vikana. Auto vietiin eilen korjaamolle, joten saa nähdä koska päästään taas liikkeelle, alkaa nimittäin jo hieman kyrsimään tää kotona olo.. Eikä pihallakaan huvita olla tuan pakkasen takia, koska olen hirveä vilukissa.

Meillä on opittu myös uusi taito, nimittäin pörrääminen lusikka suussa. Jade tykkää, äiti ei niinkään.


Oon myös tajunnut, että ihan yhtälailla voin näyttää edelleen hyvältä vaikka olenkin äiti. Joten olen jopa vaivautunut laittamaan ripsiväriä jos ollaan johonkin menty. (kauppareissut on silti meikittömät (:D)
Mutta kyllä heti huomas, että on kivempi olla kun tietää että on edes vähän paremman näköinen, kuin ainainen perus koti vaatetus ja meikitön naama.

 Jade sammuilee edelleen sinnesun tänne, ehkä ihan hyvä vaan että osaa itekseensäkkin jo nukahtaa.
Eilen saatiin Jade nukkumaan sentäs jo ennen 23! Kun se nyt on taas ruvenny venymään sinne 01-02 ja sitten heräillään pitkin öitä. Tälläkertaa kyllä laitan syyksi hampaat! Jaden alaikenet ovat ihan valkoiset, toisin kuin yläikenet ihan normaalin punaisen väriset. Ja ennen Jade imeskeli vain nyrkkejä, mut nyt tyyppi kailevee ikeniä sormillaan ja raivoten änkee nunnuja ja leluja suuhunsa..? Voisko siis olla hampaat kyseeessä?
muutenkin meidän neiti on kitinä-Jade (:D) Ei viihdytä makuulteen, ei viihdytä istualteen, seistä haluais mutta kun ei saa vielä, ja sitten suuttuu siitä kun ei saa seistä.. No eiköhän tää tästä. Meillä onkin neuvola viikon päästä tiistaina, niin kysellä siellä sitten enemmän hampuleista sun muista :p
Mutta nyt mä meen jatkamaan sitä siivoilua.

2 kommenttia

  1. ahahhhaa ihania suttusuu kuvia! :) :D näyttää niiiiiiin tutulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :DD Joo mullakin aina jotenkin kummasti tullut tuttu tunne Elviran soosi -naama kuvia kattoessa :D

      Poista

Kiitos kommentista!