Karhunpoika sairastaa

Täällä ollaan taas sairastupa pystyssä. Eilen päivällä Kaspianille ilmestyi ihan tyhjästä korkea kuume. Vaikka Kaspian on ollut puolet elämästään räkätaudissa, niin ihme kyllä tämä on ensimmäinen kerta kun on lämpö noussut. Nyt tosin se itse räkätauti puuttuu ja veikkaan, että Kaspian kuumeilee vauvarokon vuoksi. Siihenhän ei kuulu mitään muita oireita kuin muutaman päivän kestävä korkea kuume ja lopuksi tulee näpyt, jos tulee. Kaspian tekee nyt myös neljättä hammasta joka on jo melkein läpi, kävi siis myös mielessä jospa kuume johtuisi siitä. Harvemmin kuitenkaan hampaat nostattavat yli 39°c kuumeen, joten pysyttelen edelleen tuossa ensimmäisessä vaihtoehdossa.


Kaspian on kuitenkin jaksanut olla reipas oma itsensä, ruoka maistuu normaaliin tapaan ja nestettä menee hyvin. Ainoastaan aamuyöstä Kaspian rupesi olemaan todella levoton. Pyöri ja hyöri sängyssä, yritti nousta istumaan ja aina läsähti vain takaisin makuulleen. Eikä ihmekkään sillä kuumetta oli 39,5°c. Panadol tehoaa onneksi hyvin ja sen avulla kuume pysyykin monta tuntia kurissa eikä pojan edes huomaisi olevan kipeä.

Eiköhän me tämä vielä voitoksi käännetä! Ja pakkohan se on, sillä juhannukseksi meillä on aikasta mukavia suunnitelmia.


2 kommenttia

  1. Paranemisia Kaspianille ♡ Jos kuume ei kaske käykää korvat tarkistuttamassa. Meillä nousi pelkkä kuuume aina korvatulehduksesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!