Kolmen lapsen kaaos

Eilen julkistin ig:n puolella meidän pienen, mutta päivä päivältä suuremmaksi kasvavan salaisuuden.

Kyllä, meille tulee kolmas lapsi.

Enempää lapsia me ei oltu suunniteltu. Me ja meidän kaksi ihanaa lasta, näin on hyvä. Elämää ei kuitenkaan kiinnostanut pätkääkään meidän suunnitelmat, joten se otti ohjat omiin kätösiinsä.
Tässä sitä nyt ollaan, alkushokista toivuttu ja ilolla odotamme meidän uuden vuoden vauvaa.Kaikki lähti siitä kun aloin ihmettelemään jatkuvaa huonoa oloa. Hain testin siinä mielessä, että ''testataan nyt varmuuden vuoksi''. En ikinä olisi uskonut, että siihen oikeasti piirtyy se punainen pirulainen toisen seuraksi. Ensimmäinen ajatus oli liuta kirosanoja ja ajatus koko asiasta tuntui mahdottomalta. Ei niin vain voinut käydä.
 Niin kuitenkin kävi. 
Se mitä asialle tehtäisiin, ei todellakaan ollut itsestäänselvyys. Me oikeasti pohdittiin sitä pahinta, aborttia. Meillä on kuitenkin täällä kaikki hyvin, me pärjätään ja kasvatetaan lapsemme itse parhaamme mukaan, joten miksi tämä tuleva pieni ei meidän perheeseen mahtuisi? Enkä olisi varmasti ikinä antanut itselleni anteeksi jos oltaisiin päädytty aborttiin. En sano, että siitä ei tulisi rankkaa, onhan se varmasti hurjaa pyörittää kolmen lapsen arkea. Me ollaan kuitenkin päätetty tästä kaikesta selvitä ja niin me selvitäänkin, yhdessä. <3

11 kommenttia

 1. Nostan hattua päätöksellenne!! Ihanaa❤️ Olen samanikäinen kanssasi, ja yhden lapsen äiti ja olen seurannut blogiasi pitkään! Onnea ja tsemppiä tulevaan!! ❤️

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja onnea! Ja ihanaa, että päädyitte ottamaan vastaan sen, mitä teille annetaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!❤️ Eiköhän tämä ollut aivan oikea päätös😊

   Poista
 3. Ihanaa!! ♡ paljon onnea ♡ nauttikaa elämästä ja tulevasta pienestä ihmeestä. Itselläni se ei ole ollut itsestään selvyys mutta periksi en anna... oon aina ihaillut sinua äitinä ja ihana ollut seurata teidän arkea ja uskon että pärjäätte loistavasti myös 3 lapsen kanssa :) Tsemppiä! !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!❤️❤️ koskaan ei kannata antaa periksi❤️😊

   Poista
 4. Paljon onnea tulevasta pikkuisesta ! :) Oot huikee mimmi ja elävä esimerkki siitä, että nuoretkin äidit voi pärjätä ja olla hyviä äitejä siinä missä ne kolmekymppisetkin ! Tsemppiä odotukseen <3 Itse oon sua pari vuotta vanhempi ja haaveilen esikoisesta, pitäis vaan saada mieskin innostumaan ajatuksesta :P

  VastaaPoista
 5. Sulla on kiva blogi, ja mielenkiinnolla jään seuraamaan sun kirjoituksiasi =) Meilläkin on kolmannen lapsen laskettuaika joulukuun lopussa :)

  VastaaPoista
 6. Löysin sun blogin ja aloin lueskelemaan, kun niin samanlaisessa elämänvaiheessa tunnumme olevan. Meillä tosin on jo kolme lasta ja aika pienillä ikäeroilla (alle 2v) mutta hyvin tästä selviää! :D onhan tässä kädet täynnä tekemistä, mutta en vaihtaisi poiskaan. Itse huomasin että kolmatta vauvaa sai hoitaa enemmän rauhassa kuin toista, sillä isoveli ja -sisko saavat toisistaan leikkiseuraa äidin imetyksen tai muun vauvanhoidon ajaksi! Mukavaa syksyä, täälläkin kohta nelivuotias esikoispoika aloitti taas kerhon ja hyvin tuntuu viihtyvän!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!