Meidän tuplarattaat -Carena double swingSuurin ja tärkein hankinta oli tuplarattaat. Jo ennen plussaa mulla oli tietyt rattaat mielessä, jotka meille luultavasti kotiutuisivat toisen lapsen tullessa. -Carena double swingit. Juuri ne joita näkee jokatoisella vastaan tulevalla tuplia lykkivällä. Mutta enpä kyllä yhtään ihmettele, että miksi. Onhan nämä yhdet markkinoiden edullisimmat tuplat. Tai eihän näitä enään markkinoilla ole. Nämä meidän omat ovat juuri se vanhempi malli, missä ei esimerkiksi työntöaisaa pysty säätämään. Mutta se on pieni miinus siihen verrattuna miten hyvät rattaat (ja juuri ne mitkä halusinkin) käytettynä löydettiin.
 Ainoat vaatimukset tuplien hankinnassa olivat: Suuret kääntyvät etupyörät, erilliset kuomut ja vauvalle erillinen työntäjään päin oleva koppa. Ja näistä ihanuuksista nuo kaikkihan siis löytyy!


Paappa kävi tänään Jaden kanssa koeajamassa rattaita, kun tinttaliisa ei millään suostunut päikkäreille. Näihin kuitenkin nukahti ja nukkuikin lähes 2 tuntia.


Alusta asti oli selvää, että rattaita katsotaan käytettynä, sillä niitä tuskin vuotta kauempaa tullaan tarvitsemaan. Miksipä siis maksaa uusista puolta tonnia, kun alle parilla sataa saa yhtälailla toimivat menopelit. Ja nämä olivat kyllä huippu löytö! Ei mitään käytännöllistä vikaa. Ainoastaan kuomut hieman auringosta haalistuneet ja työntöaisan pehmusteessa on pieni vekki.

Nyt saa vain jännätä koska saadaan miniukkeli maailmaan ja päästään näillä kärrytelemään! Kilometrejä tulee varmasti kertymään, sillä kesäkuntoon 2424295025 täältä tullaan! :DMillasia kokemuksia teillä on näistä rattaista?

2 kommenttia

  1. Meiltä löytyy samat vaunut mutta erilaisilla renkailla. On ihan huiput! Käytettynä myös ostettu ja noin 5 kuukautta olleet käytössä eikä ole suurempaa valittamista:) Tuo ratas osa on aika hankala vaan kiinnittää takaisin pesun jälkeen mutta kyllä siitäkin selviää :D

    VastaaPoista
  2. Hei,miten saatte renkaat täytettyä?Millaisen pumpun saatte mahtumaan venttiilin ja vanteen väliin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!