Juhlava viikonloppuTammikuun viimeinen viikonloppu on nyt vietetty ja se olikin täynnä aikamoista hälinää. Lauantaina juhlittiin ihanan peikkotytön ristiäisiä.  Meikäläinen sai jälleen kerran uuden ihanan kummitettavan lisää. Nyt näitä rakkaita löytyykin jo neljä kipaletta. <3 Lauantaiaamuna meinasin joutua perumaan ristiäisiin menon kokonaan, sillä yöllä alkanut jäätävä päänsärky oli läsnä edelleen vielä herätessäkin. Niin mun tuuria! Tietysti megamigreeni iskee päälle juuri silloin kun on tärkeä meno. Ehdin Melissalle laittamaan jo viestiäkin etten pääsisi tulemaan, mutta sitten vajaa tuntia ennen ristiäisiä särky kuitenkin onneksi lakkasi. Ei siinä sitten muuta kuin kimpsut ja kampsut kasaan ja menoksi! Jadekin oli mennyt jo edellisiltana mummulaan yökylään, joten ristiäisiin mentiin vain kolmisteen.
 Tiedättekö minkä jälkeen on muuten aika superi olo? - sen kun 40. minuutissa laitat itsesi valmiiksi (meikkaat, hiukset, puet), puet ja ruokit lapsen ja ehdit vielä heitellä tavarat ja lelut paikoilleen sekä heiluttelemaan vielä imuriakin sielätäälä. Aikamoinen supermutsi, vai mitä?

Ristiäiset sujuivat tosi kivasti (ainakin mun mielestä, tiedä sitten mitä mieltä Melissa on;)). Se on ainavaan yhtä kamalaa seistä sielä kaikkien edessä ja pidellä sitä pientä sylissä kädet täristen, mutta on se kyllä sen arvosta. Sielä seistessä ajatukset on luokkaa; '' Älä pyörry, älä tiputa vauvaa, ei paniikkia, älä pyörry.'' Mutta selvisin kuin selvisinkin siitä ihan mainiosti.
Suloinen pieni sai suloisen nimen: Vanessa Cecilia Anastasia.


 Ristiäisten jälkeen pikapikaa kotiin ja Niko läks miesten kesken lätkämatsiin ja me naiset (+Kaspian) jäätiin meille viettämään naisteniltaa lastenleffan parissa. :D Ei siinä, rento ja mukava ilta.Sunnuntaina suunnattiin Seinäjoelle viettämään lasten serkun 7-vuotis syntymäpäiviä. Herkkuja, herkkuja, herkkujaa. Luulisi ainakin pärjäävän ehkä taas hetken ilman..*kaivaa suklaata kaapista.*
Viikonloppu on tosiaan ollut täynnä juhlaa ja huulipunaa huulissa. Nyt onkin hyvä lojua haisuverkkareissa meikittömänä ainakin viikon verran!1 kommentti

 1. Hei olisi kiva jos tekisit edes jotain allaolevista postausehdotuksista! :)
  -Miksi halusitte vanhemmiksi niin nuorina?
  -Miten suhteenne on muuttunut tullessanne vanhemmiksi?
  -Asuntopostaus
  -Myday videolla
  -Tulevaisuudensuunnitelmat ja haaveet
  Kivaa talven jatkoa teille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!