Se mun juttu

Asia jota jotkut kammoksuu, toiset pitää ja josta on paljon puhetta ja erimielisyyksiä.

Nimittäin  tatuoinnit & lävistykset.

Niistä puhutaan aika paljon. Useimmiten ne kuitenkin leimataan huonoiksi jutuiksi, vaikka mitä väärää siinä on jos ihminen haluaa vaikka ilmasta itteensä ja asioita joista hän tykkää niin tatuoinneilla.

Usein myös tatuoidut äidit leimataan huonoiksi äideiksi, ihan vain sen perusteella että on tatuointeja ja lävistyksiä. Minkä takia? Miten se muka muuttaa ihmistä? Lapset pelkäisi vai? No entiedä mutta näin se ikävä kyllä välillä on että meitä tatuoituja ja varsinkin nuoria äitejä katsotaan aika pahalla silmällä..

Joo ei mustakaan oo hienoo että naisella ois naama täynnä lävistyksiä ja kropassa ei näkyis yhtään väritöntä pintaa, eli kohtuuden rajoissa kuitenkin :)

Tässä nyt kuvia omista lävistyksistäni ja omistamistani tatuoinneista;
MAM&DAD  -tatuointi yläselässä 


STAY STRONG -tatuointi kädessä
(tota kyllä korjaillaan vielä)

Napakoru +++++++ raskauden jälkeinen massuAngelbites

Kielikoru

Mulla on ollut myös alahuulessa molemmin puolin 3 kertaa, nenäkoru, ja kulmakoru :)

2 kommenttia

  1. Nyt kyllä suu loksahti auki, pysykö sulla napakoru noin hyvässä kunnossa? Mä jouduin poistamaan aika alkuvaiheessa kun tuntui että räjähtää ihan just :( Meni umpeen ja näyttää ihan hirveeltä kun on silleen tosi venyny ja "revenny". Mulla oli kyllä ihan järjettömän kokoinen masu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin kyllä ihmettelen että ei rupsahtanut vaikka napa pullahti jo siinä puolessa välissä raskautta kokonaan pihalle semmoseks palloks :D Napakorun otin pois myös siinä 20 viikon tietämillä ja sitten noin viikon välein pujottelin korua läpi varmistaakseni että se vielä menee ja aina meni läpi kuin heittämällä tosi on tua koru mulla ollutkin pian 4 vuotta. mutta en tosiaan ittekkään ymmärrä miten voi näyttää edelleen noin hyvältä kun on esim juuri katsonu joidenkin kuvia joilla on käyny just noin et se on aivan venyny ja rupsahtanu, ja niitä kuvia kattellessa sanoinki sitte jo etukäteen heipat omalle napakorulleni, mutta ei näköjään käynytkää ihan niin :D

      Poista

Kiitos kommentista!