Viikonloppu

 Viikonloppu meni mukavasti kerrankin muulla tavalla, kuin vain kotona löhöillen. Perjantaina kävästiin laihialla mummulassa pullakahveella ja eilen käytiin sitten mun vanhempien luona kahvilla. Kyllon Jade nyt ihan täynnä pusuja ja haleja. Illemmalla myös meidän kaveripariskunta tuli käymään pitkästä aikaa. On se kiva, että välillä joku edes käy, tai että edes on se pari hyvää ystävää jäljellä. Eipä paljon ketään enää kiinnosta soitella kun on lapsi tai kyllä sen jo raskausaikana huomas, ettei niitä kavereita ollu enää niin paljon, mutta siinähän sen toki huomasi, että ketkä oikeesti välittää ja ketkä ei. Mielummin muutama läheinen ystävä kuin parikymmentä kaveria.
Tänään oltiin Jaden pikkuserkkujen Erinin 1v. ja Emmin 3v. synttäreillä, oivoi ''enään'' 10kk niin Jadekin on jo vuoden! D: En halu edes ajatella, tulee vaan vauvakuume tommosista ajatuksista.
Mietittiin myös, että tänään oltas viety Jade mummolaan hoitoon ja katteltu Nikon kans vaan leffoja, mut entie miksei sitte niin tehty, eli yhessä ollaan kotosalla löhötty loppupäivä.
Täällä on taas vaihteeksi tullut lunta, ehkä hyvä niin, eipähän oo niin ärsyttävän synkkää ja mustaa. On kyllä kauhean liukasta kun koko ajan lunta tulee ja sitten se sulaa ja yöllä jäätyy ja taas sataa lunta päälle, niin koko ajan saa olla varuillaan ettei lennä turvalleen. Ja vielä kun meiltä lähtee parkkipaikoille päin niin siinä on semmonen mäki, tosin se on ihan tositositosi loiva jne, mutta silti siinä vois mennä vaikka luistimet jalassa. Sais kyllä vähän paremmin ruveta hiekottaan tämmösiä pihateitä, eikä niin että pari pikkukivee siellä täällä.

Viimepostauksessa kun pääsin sanomaan että meillä on yöt nukuttu hienosti, niiiiiin eiköhän se seuraava yö mennytki ihan pyllylleen. Pääosin kuitenkin herätään vain kerran yössä, mutta se yö oli taas vaihteeksi vaan huutamista ja keskellä yötä tunteja valvomista..

Pakko on myös kyllä soitella huomenna lääkäriin, esille on tulleet ihanat ''menkkakivut'' ja vuoto senkun jatkuu vaikka oon ollut ilman pillereitä pian viikon, eikä mitään muutosta oo tapahtunu.

Nyt tyttö huutaa joten hälle siis laittamaan ruokaa.Mutta hyvää alkuviikkoa kaikille!
Näin meillä kun käskee isimiehen vaihtaa vaippaa, vaippa päätyi vähän väärään päähän.

8 kommenttia

 1. Miten söpö teijän neiti onkaan <3 Ihana toi turvakaukalo kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Teidänkin Sylvester on ihan hirmu ihana hulivili poika :D!

   Poista
  2. kiitos! :) Ei se aina oo niin ihana, mut onneks melkein aina ees ;) Toivottavasti teijän neiti ei oo ihan yhtä villi ;)

   Poista
  3. Hah no hyvä, että edes useimmiten on ;) Joo ei oo ainakaan vielä, mutta tempperamenttia kyllä löytyy! :D

   Poista
 2. En kestä miten sulonen pikkuihminen! :> Enkä kyllä ymmärrä totakaan et minne ne kaverit yhtäkkiä häviää noin vaa.. Mä oisin ainaki iha innoissani jos joku kavereista sais tommosen pikkusen ihanan, omisin sen varmaa itelleni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, välillä ittekki miettiny et miten musta ja Nikosta on voinu tulla jotain noin söpöä :D Joo on se kyllä vähän kumma kun aina sanotaan että joo tuen sua aina jos tulee jotain, no jos tulee lapsi niin ei sillon ainakaan tueta, paitti joo ehkä aluks ollaan innoissaan ja sitte häipyy. Mutta niin ne jäljelle jääneet tärkeimmät onki koko ajan omimassa tuata pikkuneitiä ;))

   Poista
 3. Mulla oli sama ton kaveri hommankaa.. aluks oltiin niin innoissaan ja mukana hommassa mut sitte hetkenpäästä ei paljoo ketään näkyny. Nyt sitä on vaan pari kaverii jotka on pysyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :/ Jep justiin noin. On kyllä jotenki niin ärsyttävää tommonen, mut ainaki tosiaan huomas, että ketkä välittää ja ketkä ei.

   Poista

Kiitos kommentista!