Reissussa..

 Me reissattiin eilen Nikon siskon luokse Veteliin moikkaamaan heitä ja Jade näki myös pitkästä aikaa nuorimman serkkunsa Minjan. Nyt tytöillä meno oli vielä rauhallista, mutta miltä mahtaa näyttää vuoden päästä :D Minja oli kovin kiinnostunut Jaden kasvoista ja niitä pitikin vähän tutkia lätkimällä kädellä naamaan, näin ei kuitenkaan saanut tehdä, joten Minja tyytyi pitämään Jadea kädestä aina sillontällön ja se oli kyllä hellusta. Harmi vaan ettei Niko saanut mitään kunnollista kuvaa näistä hellusista serkuksista käsikädessä. Tytöillähän on ikäeroa 4kk & 4 päivää, vielä se tuntuu vähän isolta, mutta ei varmasti enään parinkuukauden päästä tua ikäero tunnu missään.

Tässä alemmasssa kuvassa Jade & Minja tapasi ensikertaa. Jade oli päivää vaille 2 viikkonen ja Minja oli n.4.5kk

Jade & Minja
 Me saatiin siellä syödä myös todella hyvää jauhelihakastiketta ja perunaa. En ymmärrä miten jotkut vain osaa tehdä sen kastikkeen, sillä täällä se ei onnistu multa eikä myöskään Nikolta (:D)
Jonkun ajan päästä ruuasta juotiin sitten vielä kahvit, tai ainakin yritin juoda, mutta neidillä oli joku minä haluan huomiota nyt! hetki päällä, niin se kahvin rauhassa juominen ei ollutkaan mikään helppo homma, muutenkin Jade oli kovin tinttanen eilisen päivän, eli ei vissiin ole kovin vieraskorea tämä meidän tyty. Se on aika jännä että aina kun ollaan kylässä jossain niin neiti tinttailee jatkuvasti, mutta mun vanhempien luona se ei oo koskaan tehny niin.. Tai siis tottakai on siellä itkenyt muttei koskaan semmosta jatkuvaa ''tinttaitkua.''

Jade maistoi myös maissinaksua, ja kyllä tykkäs! Huuto tuli heti kun naksu loppu.
Oli kyllä todella kiva reissu, ja kiva nähdä ihania ihmisiä ja tietenkin on välillä mukava lähteä koko porukalla pois Vaasasta viettämään aikaa jonnekkin muuhun kaupunkiin tai kylään (:D) Sovittiinkin, että seuraavaksi on heidän vuoro tulla tänne kylään, kun me nyt oltiin siellä. ;)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!