Tekemisen puute

Siis maailman ärsyttävin kysymys on: ''mitä me tänään tehdään / mihin mennään?'' ja vastaus on vielä ärsyttävempi kuin kysymys: ''entiiä''                    Arrrgghh siiis ottaa niin aivoon kun joka päivä toistuu tää sama kysymys ja sama vastaus. No ei siinä, eipä meillä paljon vaihtoehtoja olekkaan, kavereita kun ei ole kuin pari.. muita ei enään meidän tekemiset kiinnosta kun Jade syntyi, tai sitten toinen vaihtoehto on sukulaiset ja niiden luona me nyt aina melkeen ollaankin, ei sillä ettei sukulaisten luona olisi ihana käydä, mutta kumminkin ois kiva tehdä jotain muutakin kun aina näitä samoja asioita. Kun ei Niko suostu lähtemään vaikka vaunuilemaan (No eipä kukaan tuolla sateessa haluiskaan) mutta ei edes sillon vaikka olisi hyvä ilma, oon myös ehdottanut että mentäs yhessä vaikka uimaan, mutta eipä tuota sekään kiinnosta..
Tänäänkin oltais menty Seinäjoelle katsomaan Jaden kummituksia, mutta eipä ne tietenkään ollu kotona :D Kaippa me lusmuillaan sitten vaan kotona ja kysellään tunnin välein toisiltamme mitä tehään ja yhtäkkiä huomataan kun kello onkin niin paljon ettei mihinkään enään viitsi lähteä.

Eilen oltiin kuitenkin pitkässtä aikaa moikkaamassa Nikon siskoa Maria ja hänen poikaansa Ricoa. Rico 4v. ihan yhtäkkiä kysyi innoissaan multa näin: ''Onko sulla toinen vauva mahassa, kun sun maha on noin iso?'' :D Oli siinä kyllä vähän naurussa pidättelemistä, kun toinen oikeseti oli niin innoissaan kun tuata kysyi :D Mutta eipä oo toista vauvaa mahassa. Oon kyllä ajatellu että mun maha on ihmeen hyvin palautunut mitänyt pienet nahkamakkarat tulee kun istuu, mutta niinhän se on että totuus tulee lasten suusta :D Kaippa sitten mulla on vielä iso maha ;) Ihana Rico♥


Rico & Jade

3 kommenttia

 1. Ulos vaan joka päivä. :-D Harjoittelua jo valmiiksi, kun taaperon kanssa pitää ulkoilla päivittäin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä viihtysin ja käynkin usein kävellen kaupassa ja vaunulenkeillä, tosin ei muakaan ihan kaatosateeseen saa kävelemään mutta muuten kyllä lähden, ja varsinkin jos saisi seuraa mukaan.. Mutta tuo isiukkeli ei taas oikeen innostu ideasta lähteä mukaan.. Vaikka oon sanonut että sitten kun neiti kasvaa ja joka päivä on ulkoiltava niin sillon saa kyllä luvan lähteä mukaan :) Ja uskon että sillon lähteekin, toivottavasti :D

   Poista
 2. Joo tää arki on kyllä aika tylsää.. Ja kun meillä ei oo miehenkaa yhtään yhteistä kaveria nii yhteiset tekemiset on aika vähällä. Ja melkein joka päivä menee siihen että mies on jossain ja mä pienen kanssa kotona. ..kun ei itellä ku pari kaverii ja niitäki näkee lapsen tultua tosi harvoin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!