INSTAWEEK 3

Taas on yksi viikko takana, ja huomenna taas yksi edessä. No onneks Nikollakin on joululoma niin saadaan olla enemmän yhdessä ja ittekkin jaksan paremmin kun on toinen joka auttaa hoitamisessa ja siivoamisessa. Rehellisesti sanoen mä en muista tästä viikosta juuri mitään :D Jotenkin vissiin menny sitte niin nopeeta, tai sitten ei oo vaan tapahtunut juurikaan mitään niin ihmeellistä joka päivä, mikä olisi jäänyt mieleen.

1. Haettiin mun vanhempien luota meille keittiöön jouluverhot, kotona sitten tajusin ettei meillä oo noihin alaverhoihin sitä tankoa.. no teippasin sitten verhot kiinni ikkunaan :D
2. Todettiin että päivät sujuu paljon paremmin kun Jade nukkuu ensimmäiset päikkärit ( n.klo.12-15) parvekkeella, koska sisällä neiti nukkuu max 1.5 tunnin päikkärit ja loput vaihtelee 15min-60min ja noiden pätkien takia on todella väsynyt ja kiukkunen koko ajan. Nykyään isojen päikkäreitten jälkeen nukkuu enään toiset ''pitkät'' 1.5h ja muutamat pikku pätkät :) eikä olla läheskään yhtä kiukkusia enään.


1. Ylihuomenna on joulu ja täällä näyttää tältä.. Musta joulu siis tiedossa, ja varmastikkin juuri tän sään vuoksi mun joulumieli on ainakin jossain ihan muualla kuin täällä.. Ei joulukuussa kuulu sataa vettä! :c
2. Maisteltiin myös ensimmäistä kertaa soseita! Joo tiedän että neuvolasta suositeltiin vasta 2 viikon kulutta, mutta kärsimätön kun oon niin en malttanut odottaa. Ja aikoinaan mullekkin aloitettiin 3kk iässä ja tiedän myös muita jotka siinä iessä ovat aloittaneet eikä siinä ikinä sen kummempaa ole ollut.. Tosin onhan jokainen lapsi yksilö, eikä tiedä miten maha reagoi.. Meillä onneksi säästyttiin mahavaivoilta ja Jade tykkäsi Peruna-Porkkana soseesta aivan tosi paljon! Nyt olen myös iltasin antanut lusikallisen luumusosetta, että suolisto pysyy sitten parempana, eikä vatta menisi aivan kovalle.



Ei kommentteja

Kiitos kommentista!