Vahvaa vihaa

Nyt pisti kyllä niiin vihaksi! Luin tässä juuri toisen nuoren äidin blogia ja kyseiseen tekstiin pääset tästä!
Tekstissä tämä ylpeä ja lastaan rakastava mamma kertoi kuinka häntä huomattavasti vanhempi äiti oli bussissa katsonut tätä nuorta äitiä ja mulkoillut tätä ilkeän tapaisesti ja sitten vielä kehtasi ruveta ääneen arvostelemaan häntä toiselle vanhemmalle äidille. Ja voi kyllä mulla tuli kyyneleet siinä vaiheessa kun tekstissä luki, että tämä nainen oli vielä siinä sanonut että; tuskin teiniäidit mahtavat rakastaakkaan lapsiaan yhtä paljon kun hän rakastaa poikaansa! Siiiis oikeesti herran vittu sentään kuinka aikuinen ihminen voikaan olla noin lapsellinen tai edes kehtaa noin edes ajatella, saatika sanoa ääneen! Mitä helvetin merkitystä sillä on minkä ikäinen on rakastaakseen omaa lastaan! En siis koko tätä nuorta äitiä edes tunne, mutta silti voin sanoa että en edes muista koska viimeksi oisin ollut näin vihainen! Tohon ei muuta voi sanoa kuin, että helvetin säälittävää toimintaa AIKUISELTA ihmiseltä, tässä siis todetaan että joskus me nuoret vaan osataan käyttäytyä huomattavasti paremmin kuin vanhemmat ihmiset.

Tämä olikin mun ensimmäinen raivo vuodatus, ja vahvaa tekstiä kyllä tulikin.. Mielestäni kyllä ihan aiheestakin.

3 kommenttia

 1. huhu,, ei se ikää katso vaan onhan se nyt muusta kiinni onko hyvä vai huono äiti.. jokanen on se paras mahdollinen äiti omalle lapselleen omalla tavallaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Muutenkin tommonen tuntemattomien ihmisten arvosteleminen varsinkin tollasilla asioilla mitkä varmasti satuttaa on niin säälittävää käytöstä!

   Poista
 2. Monet nuoret äidit on paljon kypsempiä kasvattamaan lasta kuin vanhemmat ja katsooko se nyt sitten ikää että kuinka paljon rakastaa?! Vois kyllä tua nainen vähän miettiä itteensä ja kuinka kypsää sitten on muita arvostella kun ei asiasta mitään tiedä. Kyllä tämmönen on tosi raivostuttavaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!