Tapaninpäivä

Tapaninpäivää me vietettiin mummulassa. (mun vanhempien luona)
23. päivä me oltiin siellä vain kahvilla ja availemassa lahjoja ja nyt tänään sitten oltiin syömässä kunnolla, eikä siitä taaskaan pääse mihinkään että äidin tekemä perunamuusi on vaan parasta! Kyllä, meidän jouluruokaan kuuluu perunamuusi, koska normaali keitetty peruna ei mulle maistu, ja pienestä pitäen oon aina joulusin syönyt vaan perunamuusia ja nakkia (:D) Mutta tänä jouluna naikit sai jäädä sikseen ja kinkku kelpasi vallan hyvin.Ruuan jälkeen pidettiin ''ruokalepo'' ja ruvettiin kattomaan lasten elokuvaa; Niko lentäjän poikaa, ja se oli oikeesti yllättävän hyvä :D
Kerrankin jopa jaksoin vaivautua ja kaivaa kameran laukusta, tuli sillä muutamia kuvia otettua.. Tai aika montakin kuvaa mutta varmaan yli puolet niistä oli heilahtaneita tai muutenvain semmosia huonoja.Porukoilta lähdettiin 9 aikaan kohti ABC:tä, koska jotenkin olin aivan varma, että edes siwat olisivat olleet kuuteen auki, mutta eipä tietenkään olleet vaan ne oli menny kiinni jo 4! Jadelta oli siis korvikkeet loppu joten pakko oli kaupassa käydä, siinä taas tuli mieleen että kuinka paljon imetys oliskaan sinänsä helpompaa, ruoka olisi ainakin aina mukana ja vielä lämpösenä.. No ei siitä kauppareissusta haittaakaan ollut, sillä törmättiin pitkästä aikaa vanhoihin kavereihin ja vaihdettiin kuulumisia :)

Uudenvuoden lupaus voisikin jopa olla se, että ruvetaan pitämään enemmän yhteyttä ihmisiin ettei aivan erakoiduta tänne kaksioomme.


Jade & Paappa


Jade on nyt myös löytänyt äänensä ja sitä pitääkin esitellä jatkuvasti kaikille kiljahdellen ja karjuen tai muuten vain öristen :)

1 kommentti

  1. Heippa melkeen naapurista (pietarsaaresta) =))) liityin lukijaksi!. Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!