Haaste nro.2

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään. 
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
Otsikon nimi tulee siitä kun saman haasteen aiemmin tein (siihen pääset klikkaamalla TÄSTÄ!) joten en keksi 11 asiaa itsestäni uudestaan, sillä jo ensimmäisessä haasteessa se oli mulle haastavaa :D
En myöskään tässäkään haasteessa haasta ketään, menisi niin kauan aikaa keksiä toiset kysymykset, enkä muutenkaan suoraansanoen vaan jaksa vaivautua. Pitäisi vielä kirjotella toinen postaus tällepäivää,, ellei sekin sitten siirry huomiseen. Katsotaan.

Haasteesta kiitän kuitenkin Pinjaa :)

Tässä nyt ne 11 kysymystä mulle:
  
1. Miksi aloitit bloggaamisen?
- Mun oli tarkotus alottaa bloggaaminen jo raskausaikana, no sitä en saanut aikaseks joten alotin sen sitten nytten.. No ensinnäkin musta on kiva kirjotella meidän tekemisiä yms. ylös ja myöhemmin niitä on vielä kivempi lukea.. Toinen on se, että ehkä jotkut jotka tätä blogia ovat lukeneet/lukevat, muuttaisivat asenteensa teiniäitejä kohtaan, siis jos joillain on jotain meitä vastaan.. Koska suuri käsitys teiniäidestä on se, että he ryypiskelevät sun muuta, ihan kuin vauvaa ei olisikaan. Joo ehkä joillain se voi niin ollakkin, mutta todellatodella harvat kuitenkaan näin tekevät, ärsyttää tommonen yleistys. Eli tämä blogi voisi olla hyvä esimerkki siitä, että me nuoretkin äidit osataan olla huolehtivaisia ja rakastavia äitejä.

2. Suosikki elokuvasi/tv-sarjasi?
- Elokuvista Mission impossiblet on todella hyviä ja myös kaikki Fast and furious -elokuvat on huippu hyviä! =) Sarjoista seuraan Salkkareita ja Big brotheria, myös Teiniäidit -sarja vilkkuu välillä meidän teeveessä.

3. Suurimmat haaveesi?
- Tähän en oikeesti osaa vastata, tottakai nämä perus toivon eläväni pitkään terveenä ja samaa lapsilleni yms. Mutta mitään erikoisempaa haavetta mulla ei oikeesti oo :D 4 lasta :D ja rivitalo.. Nyt tunnen itseni hieman tylsäks.. Kai asian korvaa se, että pienenä olin todella vaativa?

4. Lemppari blogisi?
- En osaa nimetä yhtäkään lempparia, kaikki mitä seuraan on mun mielestä hyviä.

5. Unelmatyösi?
Oon aina toivonu työskenteleväni eläinten parissa.. Pienenä halusin olla eläinten hoitaja, eli jos omistaja lähti matkalle niin sai tuoda aina lemmikit mulle hoitoon (:D) Myös eläinlääkärin työ on ollut haaveissa pienestä asti.. Mutta kysymys kuuluukin, että miksen sitten opiskele tähän ammattiin.. Ensinnäkin siksi, että mun päättötodistus ei todellakaan riittäisi siihen, että tätä voisin opiskella, ja lukio ei vain ole mulle vaihtoehto huonon keskittymiskykyni ja muutenkin laiskuuteni takia.. Toinen mikä tällähetkellä on myös mielessä on työ keskosten parissa.. Haluaisin siis olla töissä sairaalassa keskos osastolla tai jopa teholla, kiinnostus siihen alkoi lähinnä raskausaikana kun Jade meinasi maailmaan tulla jo 29 viikolla, joten silloin tuli lueskeltua paljon tarinoita keskosista.. Myös itse olen 33 viikolla syntynyt keskosena.

6. Oudoin tapasi?
- Emmätiedä :D Kysyin jopa Nikoltaki, ja vastaukseks sain: No mistä mä voisin tietää? Eli eikai mulla oo mitään outoja tapoja? ainakaan niin erikoisia, että mieleen tulis.

7. Minkälaista musiikkia kuuntelet?
- Niih, no rehellisesti sanottuna en edes kuuntele yksin musiikkia :D autossa soi NRJ ja samoten jos kuullokkeilla kuuntelen niin sama radiokanava pauhaa sieltäkin. Ennen kuuntelin tosi paljon musiikkia,, tosin joskus 4-5 vuotta sitten, nekin tosin jotain räppi angstia, mikä ei enään niin mun mieleen oo. Aikalailla kyllä kaikenlainen musiikki menee,, mutta kyllä NRJ:kin sitä Cheekiä kuuntelee :p

8. Mitä ilman et voisi elää?
- Jadea tietenkään. mutta jos tavaroista on puhe (?) niin en oikeasti pärjäisi päivääkään ilman peiliä, vaikken ikinä itteäni mitenkään erikoiseksi laitakkaan (:D) Mutta ikävä kyllä en pärjäisi myöskään ilman puhelinta.

9. Lempivärisi?
- Harmaa & valkoinen, mustasta ja vaaleanpunaisesta tykkään pieninä osina, esim en ikinä maalaisi koko seinää vaaleanpunaiseksi tai mustaksi :D mutta esim kalusteissa tai jossain sisustustyynyissä se menee :)
10. Lapsesi/lastesi nimet?
- Jade Alexandra Amalia ♥
11. Suosikki juhlapyhäsi? Miksi?
- Joulu. ♥  On kiva olla yhdessä ja antaa lahjoja toisille, ja ei kyllä oo valittamista siinäkään että ittekki saa lahjoja :D Tosin nyt se muuttuu niin, että Jade saa niitä lahjoja enkä minä :) Mutta nyt uskon että joululla tulee olemaan vielä enemmän merkitystä kun on tämä pikkunen matkassa mukana. Niin ja myös kaikki jouluvalot sun muut on kauniita, en kuitenkaan mistään kunnon överivaloista tai joulujutuista tykkää. Niin kun äitini änkee kotonaan joka nurkkaan miljoona tonttua sun muuta joulukrääsää :D

2 kommenttia

  1. En huomannutkaan että oot tämän jo saanu :D Noh mutta kiitos kuitenkin kun jaksoit vastailla kysymyksiini :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!