3kk Neuvola

 Aamulla kun heräsin oli jotenkin heikko olo ja kun söi niin tuntu, että olo vain paheni. No herätin Nikon siinä vähän yli 8 kun Jadella oli neuvola klo. 9.. siinä sitten sanoinkin Nikolle että saa mennä Jaden kansa neuvolaan kaksistaan, mutta päätin kuitenkin vaivautua mukaan, sillä saihan neiti tänään 3 rokotetta. (kaksi reiteen ja yhden suun kautta) Jotenkin kummasti neuvolassa huono olo vain katosi, eikä nyt ole mikään, no hyvä niin.
Mutta ne rokotteet.. Jadehan huusi jo ennen kun niitä edes ehdittiin laittamaan, koska ei tämä neiti viihdy olleskaan makuuasennossa sylissä.. kun rokotteet pistetiin niin muuttui koko neidin naama ihan tuli punaiseksi ja sattui vissiin niin lujaa ettei itkua edes tullut ;'c ja kun se lopulta tuli niin oli siinä kyllä poeka ääntäkin.. Oli niin ikävä kattoa kun toista oikeasti sattui niin kovaa, mutta onneks leppyi nopeasti isin♥ sylissä.

Jos vähän iloisempia juttuja sitten. Jade sai tosi paljon kehuja neuvolasta mm. siitä kuinka on jo niin tarkkaavainen ja seuraa ympäristöään koko ajan todella tarkasti. Soseitakin saadaan ruveta antamaan 2 viikon kuluttua, heh en millään malttaisi odottaa :D Varsinkin neidin ilmeet tulee varmasti olemaan aivan mahtavia kun niitä maistellaan.

Jade kasvaa todella hyvin, mikä sinälleen ihmetyttää mua, kun katsoo sitä kuinka paljon tua puklailee, niin silti oli kuukaudessa tullut yli kilo painoa! Mutta on tosi hyvä että kasvaa:)

3kk mitat:  (2kk)
6125g       (5075g)58.4cm     (54.4cm)
Pipokin oli kasvanut sentin, nyt oli 39.6cm  (38.5)
Pipi :c
Neuvolan jälkeen käytiin prismassa ja pakkohan mun oli Jadelle ostaa toi Lamaze lohikäärme ♥ Jade niin tykkää tosta Lamaze -tytöstä ja niin tykkäs kyllä tosta lohikäärmeestäkin! Niimpä aattelinkin että kerään nua kaikki Lamazen lelut ku itekkin niistä tykkään. On niin mukavan värikkäitä ja Jaden on helppo tarttua niihin ja retuuttaa :D


Nyt neiti nukkuu parvekkeella päikkäreitä ja samaten kun lähettiin neuvolasta niin Jade sammu samantien kun vaatteet sai päälle, oli raukka niin väsyny siitä itkemisestä. Toivoa vaan ettei ainakaan kuumetta tulis niistä rokotteista.

2 kommenttia

  1. Ollia ei sitte yhtää kiinnostaa olla lattialla katsoa kaikkia leluja! Heti ku joudutaa lattialle niin helvetti on irti :D parasta on kun saa katsoa tvtä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei :D Nomut hyvä että viihtyy edes jossain yksin, että saat esim. syötyä yms rauhas :D Jos Jade on hyvällä päällä niin sillon se viihtyy missä vaan ja voi naureskella yksin vaikka seinälle, mut sillon jos on pahalla päällä niin kyllä täälläkin helvetti repee kun lattialle erehtyy laittamaan :D

      Poista

Kiitos kommentista!