Viikonlopun suunnitelmia

Mitä meillä on tänään suunnitelmissa?

Ainakin siivoomista! Kaupassa käyntiä.. Just tommosia perusarjen tylsiä juttuja vaikka tänään viikonloppu alkaakin. Muita suunnitelmia tälle päivää ei sitten olekkaan, luultavasti päädytään kahville jonkun luo.


Nyt se tapahtuu.. Meidän pieni murunen on lauantai-sunnuntai välisen yön meistä erossa.. :(  Tai pikemmin me ollaan erossa neidistä, Jadella on varmasti hauskaa mummun ja paapan kanssa :)
Me lähdetään siis lauantaina Nikon kanssa kaksin Jurvaan mökkeilemään ja viettämään meidän 2½ -vuotis päivää. Mä niin tiedän että tulen itkemään kuinka on ikävä Jadea, mutta pakkohan meidän on välillä saada sitä yhteistä aikaa, tämän 3kk aikana ollaan oltu kaksin huimat 2 kertaa jos semmosia kauppareissuja ei lasketa, että sillä aikaa joku on hoitanut Jadea. Ja on tottakai muutenkin ihana päästää vaan irti arjesta ja rentoutua keskellä korpea ja saunoa rauhassa kullan kanssa♥  No saas nähä miten käy, eilen vielä peruin koko ''reissun'', kun ajatuskin siitä, että en oo näkemässä neidin hymyä heti aamusta tekee pahan mielen. Pakko mun on Jade joskus jollekkin yöksi antaa, varsinkin kun ottajiakin on niin monta. Se ensimmäinen kerta tulee vastaan kuitenkin jossain vaiheessa niin tottakai annan Jaden mummulaan ekalla kerralla, tiedämpähän sen että neiti on yhtä hyvissä käsissä, mitä olisi meidänkin kanssa. Myös mun äiti on kinunnut tyttöä heille joululomalla, no jos tää kerta menee mun osalta (:D) hyvin, enkä pillitä koko iltaa ja yötä, niin tottakai sitten Jaden sinne annan. Kaikki riippuu siis musta kuinka mä pärjään :D Toivotaan että hyvin, ettei sitten Nikonkin ilta mene pilalle. Varmastikkin sen pari kyyneltä tirautan, mutta sehän onkin sallittua? Eikö?


Vihdoin tua karva-apina (:D)♥ nukahti päiväunille, vaikka aluksi näytti siltä että ei ole toivoakaan saada tyttöä nukkumaan niin että saataisiin Nikon kanssa siivottua.
Miten niin mun pitäisi nukkua?

9 kommenttia

 1. Hyvin me pärjättii ainaki Mikan kaa ja Pliver oli silloin vain 3 viikkoa ;) toki lauralle meni hermot kun koko ajan lähetin viestei yms mutta.. eka kertaa on tosi vaikea mutta sit toinen kerta kun vier yökylään niin sä osaat jo nauttia. Sillon sä et enää ressaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah niih :D No toivotaan että mekin pärjätään :) Joo niin mäkin aattelin et toinen kerta onkin varmaan sit helpompi, hope so :p

   Poista
 2. En ole vielä ollut yötä erossa, osaiskohan. Hyvissä käsissä pikkuinen eli rentoudu ja nauti. Haaste sinulle http://sportmamablogi.wordpress.com/2013/12/13/sportmaman-multitasking-mama-haaste-inspired-by-top-model-gisele-bundchen/

  VastaaPoista
 3. Sylvester oli ekaa kertaa yökylässä kesäkuussa, ku en vaan voinu antaa sitä aikasemmin :D Yhen kerran aikasemmin oli ollu mun porukoilla sillee hoidossa et mä kävin syöttää sen unille ja sit tulin puol kolmen aikaan sen viekkuun nukkuu, ku oltiin serkun kanssa syömässä ja kattomassa stand uppia ja sit vähän tanssimassa (selvinpäin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAha joo en mäkään antais ellei ois pakko :D No okei ei oo pakko, mut mulla ja Nikolla on aina ollut tapana mennä niiden mökille viettämään ½ -vuotis päivää ja nyt siis tulee täyteen se 2½ -vuotta :D Niin en millään haluais rikkoa tätä tapaa sen takia että pelkään ikävää :)

   Poista
  2. Hienoahan se on että pidätte suhteesta huolta <3

   Poista
  3. Joo oon kuullu liian paljon tarinoita kun parit on eronnu juuri sen takia kun ei oo enää sitä yhteistä aikaa vauvan syntymän jälkeen ja voin kyllä sanoo että toi ''loma'' tuli kyllä tarpeelliseks meilläkin, ja siinä tosiaan huomas että itekkin on paljon muutakin kuin äiti :)

   Poista
 4. Meillö netta oli reilun 2 kk ikäsenä ekaa kertaa yökylässö mummilla. Ja vok sitä ikävän määrää. Itkin koko yön ja laitoin varmaan miljoona viestiä. Vaikka tiesin, että kaikki on hyvin ja et netta on mummilla hyvissä käsissä.(: mut silti ikävä oli♥ mut kyl sie pärjäät! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!