Sinne meni se vappu!


 Nyt on vappu ''juhlittu'' ja jotkut palaa huomenna päiväksi takaisin arkeen, mutta meillä onneksi loma jatkuu!
Pakko tähän alkuun sanoa, että ihana hiljasuus! Jade nukkuu ja Niko on ABC:llä kaupassa.
 Koko päivä vierähti torilla ja siellä kyllä sitä meteliä riitti, vaikka Jade ei siitä piitannutkaan, vaan nukkui torilla lähes 2 tuntia vaunuissa. Oli kyllä kauheaa yrittää vaunuilla siellä liikkua, sillä tori oli ihan täynnä porukkaa ja kaikki sinkoili eri suuntiin, joten ei auttanut muu kuin jyrätä vaunuilla vaan eteenpäin jos johonkin halusi päästä. Nähtiin aika vähän tuttuja, mikä oli ihme, sillä aiempina vuosina on tuntunut, että jokatoinen vastaantuleva on joku tuttu. Mutta pääasia on että nähtiinkin sitten niitä tärkeimpiä tuttuja ja ystäviä, joita ei kyllä nää läheskään niin usein kuin toivoisi.
Sää oli ihan mukava, en osaa oikein kyllä luokitella, että oliko se kylmä vai lämmin :D Sillä varjossa oli kylmä, vaikka mulla oli kevyttoppatakki päällä! mutta auringossa oli kyllä ihanan lämpönen, mutta ei sentään tullut vettä niinkuin ensin luvattiin.
 Torilta tarttui mukaan tälläkertaa jotain muutakin kuin krääsää, sillä löysin itselleni lompakon ja ostettiin Nikon kanssa uudet aurinkolasit. Jadelle mun oli myös ihan pakko ostaa tikku Hellokitty vappupallo, joka on aivan yli suloinen! Niin ja löysin Jadelle myös aika hupsun pinkin pitkä raajaisen apinan.
Myöhemmin mentiin vielä mun vanhempien luo ja Jade oli siellä ollutkin jo hetken hoidossa, kun käytiin syömässä. Meidän oli myös tarkotus mennä Nikon kanssa illalla leffaan, mutta ei muistettu että se alkoikin jo klo.17, eli ei sitten ehditty siihenkään, joten taidetaan viettää loppuilta sitten kotona leffoja kattellen.(:
Meillä ainakin oli mukava vappu ja toivottavasti teilläkin oli!

4 kommenttia

 1. Mekin oltiin torilla vaunuilla ja huh sitä väkimäärää! Ihana jade :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oli kyllä paljon porukkaa! Heh, eikö! Kiitos :)

   Poista
 2. Hih, ihana söpöliini teillä! :) Kiva löytää täältäpäin lisää nuoria äitejä, sitä kun on vähän "joutunut" olla tekemisissä vaan noiden 30v mammojen kanssa kun en muihin nuorempiin äiteihin oikeen oo törmännyt. Muutettiin ite kans hetki sitten vaasasta tuovilaan, tai no vuoden vaihteessa mutta tuntuu että se oli vasta hetki sitten.. :D Jään ehdottomasti seurailemaan teidän arkea, itellä on jo pikkasen vanhempi, vähän päälle vuoden ikäinen pikkujätkä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Totta, en mäkään oo täälläpäin kovin moneen nuoreen äitiin törmänny. Hah, musta taas tuntuu että oltaisiin asuttu Laihialla jo yli kauan, vaikka oikeasti vasta kuukausi :D Kiva juttu ja jää ihmeessä! Vilkasin sun blogia ja aivan valloittavan suloinen poika sulla!<3

   Poista

Kiitos kommentista!