Paras bongari!

 Olen aina pitänyt itteeni hyvänä kirppis bongarina ja sieltä on tullut ostettuakin mitä parhaimpia tavaroita! Live-kirpuista en niin tiedä, sillä sieltä harvemmin löydän mitään, mutta nämä fb-kirppikset on ihan huippuja. Me ollaan ostettu meidän taulu-tv fb-kirpulta, joka kuuluu niiden parhaimpien löytöjen joukkoon. Myös melkein kaikki Jaden vaatteet on ostettu kirpputorilta. Ei mulla ainakaan ole väliä onko vaate uusi vai vanha, kunhan on hyväkuntoinen ja tahraton, kukapa ei haluaisi ostaa halvalla hyvää?

Nyt kuitenkin tein torstaina yhden parhaimmista löydöistä! Löysin itselleni järjestelmäkameran ja olin juuri vielä ehtinyt sinä päivänä aiemmin vanhemmilleni sanoa, että seuraava asia mihin säästän on järkkäri. Vaikka ei tähän ostokseen paljon säästöjä tarvittu, sillä tämän ostoksen vuoksi ei köyhdytty kuin 100e, mikä on mielestäni todella vähän täysin toimivasta järjestelmäkamerasta.

Kamera on siis Nikon 40D ja mitä nyt vähän googlasin niin tämä on tullut myyntiin vuonna 2006 eli ei ole mitään uusinta uutta, mutta kelpaa varsin hyvin tämmösen aloittelijan kameraksi.


Kuva otettu netistä

Tää on mun mielestä ollut todella helppokäyttöinen ja hyvä. Omasta mielestä ainakin oon onnistunutkin ottamaan tällä ihan hyviä kuvia, vaikka tiedän että opittavaa on vielä varmasti paljon, mutta tällä kameralla kuvaamista on ainakin hyvä harjoitella.
 Mites te muut, ootteko tehneet hyviä kirppis löytöjä?
Mikä on paras löytönne?

 Ps. nyt meillä oikeesti, siis ihan oikeestioikeesti tehdään niitä hampaita! Näkyy tommonen viilto/kolo ja sieltä tuntuu terävää. Eikä kyllä tästä kuolan määrästäkään voi erehtyä, että mitä siellä suussa tapahtuu.

2 kommenttia

  1. Mä kans löydän vaikka mitä kirpputoreilta! Siis ihan livekirppiksiltäkin, ikinä en lähde tyhjin käsin ;D meillä kans näky pari viikkoo tollai alahampaat ikenen läpi ja tuntui, nyt puhkes toinen niistä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha jep! : D Eli ei meilläkään taideta kovin kauaa enää olla hampaaton :)

      Poista

Kiitos kommentista!